Comentarii pe articolul Bidian, Kiwi Finance: Inca vin absolventi si imi cer 500-1.000 de euro pentru un job


Inca vin absolventi si imi cer 500-1.000 de euro pentru un job

Nicu Andreea la 4 Mai 2010, ora 14:34
D-na Bidian castigand probabil mii de euro nu se gandeste cum ar putea sa se descurce un angajat cu 800 ron. Facand un calcul al cheltuielilor ce tin de strict necesar: mancare, transport in comun si lucruri ce tin de igiena personala si uz casnic, nu stiu dansa cum ar putea distribui banii...poate spiritul de "mare afacerist" ar ajuta-o in vre-un fel...
Traim intr-o tara in care preturile la produse sunt similare cu cele din Uniunea Europeana iar salariile sunt uneori de 10 ori mai mici.
Hai sa fim un pic realisti si sa nu mai incercam sa exploatam angajatul in speranta ca se va descurca el cumva cu salariul minim si ca va ramane in cadrul firmei datorita crizei .
Si tanarul absolvent este un cetatean cu nevoi minime, si in conditiile in care traiesti in Bucuresti 800 de ron este un salariu insuficient. (sa nu mai zic de cazul in care trebuie sa platesti chirie...)
Tudoran Constantin la 18 Mai 2010, ora 16:14
Daca platiti cu 800 de ron veti avea oameni de 800 de ron. Avand insa in vedere ce-am putut constata first-hand cu privire la brokerii de credite, nici nu cred ca doriti altceva. Fluctuatie mare de personal, salarii mici, carti de munca lipsa si tot asa... E tabloul complet al firmei "romanesti" care profita de criza. Ghilimelele sunt intentionate. A bon entendeur salut!

  Inapoi la articolul Bidian, Kiwi Finance: Inca vin absolventi si imi cer 500-1.000 de euro pentru un job

Setari Cookie-uri