Comentarii pe articolul Indemnizatia pentru cresterea copilului scade cu 15%


indemnizatii mamici

la 12 Mai 2010, ora 14:49
E o decizie corecta de a scadea cu 15% ( acelasi nivel de scadere cu pensiile) fata de plafonarea la 600 lei
Amalia Ciot la 12 Mai 2010, ora 15:13
Eu nu inteleg de ce nu sunteti de parere ca deja avem salariul micsorat cu 15 %, ca luam 85% din salariu...si da....este alegerea mea sa fac un copil dar atat timp cat se trambiteaza ca vor sa creasca natalitatea, etc ...nu or sa mai dea nastere decat cele care nu sunt asa interesate de conditiile pe care le poate oferi, se poate observa cine are 5 -6 poate chiar 10 copii in ziua de azi.
Sa nu ziceti ca vorbesc si nu dau solutii..eu as propune eliminarea proiectului litoral pentru fiecare, concediile pensionarilor subventionate de stat....si mai astept idei, poate le aplica cineva si ne lasa drepturile noastre (pentru ca sunt DREPTURI) in pace, Sustin sa nu se micsoreze nici pensiile decat alea de peste 4000 de lei, si salariile la fel, (si sa fie impozitate cu 25 - poate chiar 35 la suta, cred ca ar scoate mai multi bani daca procentul ala reprezinta ceva, decat daca ii iau unui biet pensionar 15 % din 4 milioane) - am pus 4000 Ron ca atat e si plafonul la indemnizatii...
Haideti sa venim noi cu solutii daca ei nu sunt in stare, si sa le strigam in gura mare.
Popa Irina la 12 Mai 2010, ora 15:32
Corecta pe naiba! Stai tu cu banii astia. Eu mai am un pic si nasc si in loc sa ma bucur de minunea care se va intampla stau stresata cu grija zilei de maine.
Condrea Andreea la 12 Mai 2010, ora 16:13
Corect ar fi sa creasca in loc sa scada!!! Cine nu are copii, habar nu are ce inseamna in ziua de azi sa le poti oferi strictul necesar.
Marioara Georgeta la 12 Mai 2010, ora 16:31
Cine a spus ca este o decizie corecta inseamna ca nu are copii, sau nu stie valoarea banilor. Ce mai poti face cu 600 lei in ziua de astazi ..........
Maftei Daniel la 12 Mai 2010, ora 17:09
Cine nu are copii sa se abtina ! Personal m-am cam saturat de "dilentantimsul" celor din guvern.Se opresc acum la 200.000 de mamici care asigura viitorul tarisoarei asteia nenorocite...Pensionarii ar trebui sa-si "pupe" undeva guvernantii pe care i-au votat ca le dau banuti la pensie,ca deh ei au mult timp...sunt doar vreo 6 mil de "sugaci" si vreo 4 mil de "palmasi"...ce raport incurajator :)
Masurile sunt foarte disperate...sper sa dam odata cu fundul de pamant,sa ne federalizam sau pur si simplu sa disparem ca identitate nationala...la ce bun sa fii mandru de tara ta ?Tine de foame ? Da,este criza si trebuie sa strangem cureaua...suntem de vreo 20 de ani in criza...Romania "nu o sa mearga bine" niciodata atat timp cat nu dispar generatiile compromise mental de comunism...
Felicia Farcas la 12 Mai 2010, ora 17:13
O masura foarte proasta tipic romaneasca" Sa ne fie azi bine", fara viziune. Mai putina indemnizatie=natalitate scazuta=Romania va deveni , daca nu adevenit deja o tara de tigani pentru ca mamicile care lucreaza nu vor mai vrea sa faca copii, copii care peste ani vor plati pensiile noastre de fapt. De fapt sa se scoata toate formele de ajutor social : pensii, indemnizatii, somaj etc. ca sa nu mai platim atatea taxe din moment ce nu vom beneficia de ele oricum, sau foarte putin.
Ionela Alfons la 12 Mai 2010, ora 17:17
Eu nu imi pot intretine copilul cu banii astia in conditiile in care un vaccin ma costa 360 ron, iar pemparsii ma costa in jur de 300 ron plus alte lucruri necesare lui cum ar fi cele pentru ingrijirea lui zilnica.este ireal ceea ce se intampla, nu poti lua tocmai de la copii, ce vina au ei ca toti au furat si acum s-au trezit fara bani.
Il intreb si eu pe Domnul Basescu ce ne facem cand ce mici incep sa planga ca nu mai am cu ce sa il schimb sau mai rau ca nu mai am ce sa ii dau sa manance? Ce ne facem Domnule Besescu?
Evident nu va intreseaza !!!!!!!!!!!
Giurgiu Gabriela la 12 Mai 2010, ora 17:22
Sa ne arate guvernantii cum se poate trai cu 600 ron cu un copil sau doi si cu celalalt parinte somer, ca urmare a reformelor formidabile facute. E absurd. Nu mai au valoarea banilor, pentru ca au prea multi. Corect e ca acest ajutor sa fie dat diferentiat, in functie de contributii. In loc sa ne bucuram de aceste minuni - copiii - ne gandim ce le punem maine pe masa, cu ce platim chiaria, etc.
Dorina la 12 Mai 2010, ora 18:42
Corect? Si e corect ca beneficiile unora sa ramana intacte? E corect sa se risipeasca in continuare banii pe care ii dam la stat? Sunt viitoare mamica si ma gandesc cu groaza ca va trebui sa nasc si ce costuri presupune o nastere pentru a avea un minim de igiena. De ce e corect sa platesc luna de luna contributii si sa nu beneficiez de ceea ce platesc?
Oameni buni ati innebunit? Chiar nu mai aveti simtul ridicolului? Sau poate sunteti una din cele care lucrati la stat cu indemnizatii nesimtite...?
De aceea nu ati dat nici nume... tipic romanesc: lasitate.
la 12 Mai 2010, ora 19:18
Este inadmisibil . Pentru asta nu-i voi ierta in veci. Trebuie trecut la actiuni de starda puternice, atat sindicatele cat si pensionarii dar si mediul privat. Acum ei doar ne incerca tonusul , poate, poate inghitim. Este important sa stie ca noi, doar noi suntem puterea iar ei sunt slujbasii poporului si nu invers.
O adunatura de incompetenti la nivel de Guvern dar si de Parlament.
Lasati televizorul si iesiti in strada, organizat evident nu aiurea. Altfel vom regreta cu totii. Acest guvern trebuie sa cada imediat. Este nevoie de oameni la carma tarii cu viziune si fff multa experienta economica , nu juristi, nu ingineri si alte neamuri.
Daca vom sta doar la TV si vom privi cum ne distrug destinele atunci, ca de fiecare data, ne meritam soarta.
SA LUAM ATITUDINE , in mod organizat si cu argumente solide.
Grigorut Andrei-Daniel la 12 Mai 2010, ora 19:20
ar trebui sa iesim in strada cum au iesit si pensionarii. asti amerita mai rau decat ceausescu. " boc ala micu " e un idiot. sunt atatea proiecte in care s - a bagat bani fara sa se mai stie de ei si acum incearca sa - i recupereze tot de la cei care au finantat bugetul pana acum . in loc sa cumpere porche chayen pentru ministerul de finante , mai bine ar rerturna banii la buget sa mai acopere niste gauri tot de ei provocate. degeaba injuram si ne facem zile amare k pe ei tot in cot ii doare. basescu doneaza salariul bugetului pana la sf anului, dar dc nu a zis k i se deconteaza toate cheltuielile , chiar si ptr chiloti . ptr el nu este o pierdere prea mare o juma" de an fara salariu
hai " sa traim bine "
la 12 Mai 2010, ora 19:20
Astiasunt nebuni de legat cu scaderea indemnizatiei. Dupa ce nu primesti nimic gratuit si ma refer aici la medicamentele pentru bebelusi mai scad si indemnizatiile. Am o fetita de un an pe care o cresc singura si ma gandesc cu groaza la ce se va intampla. Numai scutecele costa 53 lei un bax si se consuma cel putin 2 pe luna, plus lapte praf si multe altele necesare unui copil. Guvernantii nostrii sunt buni de pus la zid, dar ce le pasa lor de prostimea din popoi....
Prisaciuc Adina-Laura la 12 Mai 2010, ora 22:45
... esti clar pensionar X-ule... (mai bine taceai, frate!!!!)
de ce nu ti-ai dat numele?
In primul rand nu cred ca este "vreo" decizie corecta, nici cea referitor la pensii, nici cea referitor la bugetari, cu atat mai mult referitor la cea pentru indemnizatia pentru ingrijirea copilului.
Am platit PROCENTUAL din salariu la toate "darile" catre stat, si chiar de ceva ani, asa ca cei 85% ma astept sa-i primesc pana implineste copilul meu 2 ani.
... mai, mai, ce ii place romanului chestia aia cu "sa moara si capra vecinului"...
Mentalitati d'astea ma fac sa regret tara asta! Ptiu!
Boz Petronela la 13 Mai 2010, ora 10:02
binenteles ca este usor sa scada veniturile la categoriile cele mai defavorizate, pt a le creste lor "burtile" , ce conteaza ca avem mamici care au muncit , e o bataie de joc in tara asta, din vina lor sufera o tara intreaga
ma intreb cat vom mai indura pana ii vom da jos pe toti cei care ne conduc spre nenorocire?
nu se poate asa ceva, am muncit, mi s-a impozitat salariul in fiecare luna inclusiv si un premiu daca luam si acum sa nu beneficiez de dreptul meu
e o rusine
Enache Andra la 13 Mai 2010, ora 11:35
mai bine sa se reduca cu 15% decat sa scada inapoi la 600 ron.
iar daca vorbim despre ce este corect, in tara asta nimic nu-i corect, iar singurul lucru bun facut in ultima vreme era chiar aceasta indemnizatie crescuta la 85% din venituri.

  Inapoi la articolul Indemnizatia pentru cresterea copilului scade cu 15%

Setari Cookie-uri