Comentarii pe articolul Hostway acuza Rotld de monopol si concurenta neloiala


RoTLD si abuzurile sale

Dan la 19 Noiembrie 2010, ora 23:33
Doresc sa fac publica nedreptatea care mi s-a facut de catre aceasta institutie, care se numeste NATIONALA.

Sunt victima unui transfer de proprietate fraudulos asupra unui domeniu .ro. Acum 4 zile am observat ca se incearca schimbarea parolei de administrare a domeniului pe ROTLD, am dat mail prin sectiunea " Info-Contact" (deoarece nu imi aminteam alta adresa de email de la ei) ca nu doresc nicio modificare vis-a-vis de domeniul meu si nici transferul de proprietate. A doua zi am ramas fara domeniu. In jurul orei 16:00 ora Romaniei am sunat la numarul de contact +40-21-316.07.62 si le-am adus la cunostinta frauda. M-as fi prezentat personal la sediul lor, dar sunt plecat din tara de pe data de 29.09.2010. Mi s-a raspuns ca seful lor a parasit deja biroul si am fost indrumat sa trimit un mail cu o cerere semnata pe adresa facturi@rotld.ro, ceea ce am si facut in aceeasi seara la care am atasat copie CI, copie pasaport, copie pagina cu viza si stampila de iesire din tara pentru a le dovedi ca nu ma aflam in tara la momentul cand hotul s-a prezentat cu documentatia (in fals) pentru a prelua domeniul.Nimeni nu s-a gandit sa verifice daca identitatea sa corespundea cu cea de pe copia de buletin.Am primit urmatorul raspuns, la cererea mea de a stopa transferul fraudulos:

"Transferul domeniului ...................ro a fost facut conform

regulilor de transfer afisate la www.rotld.ro, sectiunea Domenii .ro,

Transfer drept de folosinta, n data de 16.11.2010 Registrul National ROTLD

punndu-v la dispozitie toate actele n urma carora s-a modificat deinatorul

acestui nume de domeniu .ro.



Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica nu este abilitat sa

se pronunte asupra autenticitatii unei semnaturi.Aspectul referitor la

autenticitatea respectivei semnaturi poate fi reglementat doar printr-o

plangere penala. Menionm faptul c ROTLD va pune n aplicare decizia unei

instane judecatoreti ce face referire la dreptul de folosinta a domeniului

.............ro.





Cu stima,

ROTLD Support Team

Diana Petrescu"



Tin sa mentionez ca dupa 48 de ore nu am primit documentatia respectiva.

Doamna Diana Petrescu spune ca ROTLD nu este in masura sa verifice veridicitatea semnaturii de pe cererea de transfer. Dar oare ROTLD nu este in masura sa verifice macar daca cel ce se prezinta cu documentatia este cel caruia ii apartine fata de pe actul de identitate? Sa fie oare atat de dificil de a stabili identitatea celui care tine buletinul in mana (sau copia lui)?!

Avocatului meu i s-a comunicat personal si mie telefonic, ca hotul s-a prezentat personal cu documentatia, nu a trimis-o prin posta. Nu i s-a cerut imputernicire sau delegatie din partea titularului, a fost socotit ca fiind titularul.

Procesul probabil ca va dura o eternitate,pentru ca se va judeca in Romania, si pana primesc decizia judecatoreasca, domenuil meu se afla in folosinta hotului. Gasesc absurd faptul ca dupa ce au fost avertizati cu o zi inainte ca nu doresc niciun fel de schimbare asupra domeniului meu ( inclusiv transferul) , ca se incearca preluarea frauduloasa a acestuia , ei au facut modificarile si ca nu sunt dispusi nici macar sa investigheze aceasta frauda..Nu sunt interesati daca au facut sau nu o greseala, daca au actionat in detrimentul proprietarului, fiind partasi prin neglijenta sau cu buna stiinta la o faradelege.
Asa ca domnilor, incercati in continuare sa faceti o schimbare pentru constientizarea maselor.

  Inapoi la articolul Hostway acuza Rotld de monopol si concurenta neloiala

Setari Cookie-uri