Comentarii pe articolul Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?


Reorganizarea spitaleleor

Elena Stancu la 20 Aprilie 2011, ora 07:50
De ce salariatilor li s-au inchis cartile de munca prin demisie?Oare noi am vrut sa se inchida spitalele?o proasta organizare si asa ne-au lasat pe drumuri fara serviciu si nici un venit.Cei din guvern oare stiu de situatia aceasta?
la 20 Aprilie 2011, ora 14:49
eun mare dezastru prima trebuia sa se amenajeze o alta structura si apoi desfintate. Voluntariat la noi de ce nu se poate face? Paramedici ar putea prelua o mare parte din sistem ,sint sigura ca si la noi sint oameni ce ar dori sa faca voluntariat !!!!!!!!
Glod Alina la 20 Aprilie 2011, ora 20:30
Reforma sistemului de sanatate in viziunea lui Attila: "mai multi morti, mai multe sanse de castig" sau cum ar spune Basescu: "Sa muriti bine!". Incompetentul si ticalosul las si pupincurist de Boc ne spune cu obraznicie ca nu inseamna economie la buget! Pai daca nu-i economie de ce sa inchizi spitalele? Ai facut altele sa le inchizi pe ale "proaste"? Ai platit oare medicii bine sa vina la spitalul de la tara? V-ati batut joc hahalerelor de acest popor. Ca-mi vine sa va blestem sa patiti voi ce le faceti la mii si milioane de romani. Sa ajungeti in mijlocul drumului la sute de chilometrii de spital sa muriti cu copii in brate alergand de colo colo ca salvarea nu va poate lua. Ati facut drumuri si autostrazi nemernicilor? Fi-v-ar tarana usoara sa va fie sa muriti cu zile in caminele de bartani pe care vreti sa le faceti din spitalele de stat. Care nu sunt ale voastre! Acum ne trimiteti la particulari ca amarati cum suntem nu ne putem duce sa murim cu zile! [...]

  Inapoi la articolul Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?

Setari Cookie-uri