Comentarii pe articolul Inflatia s-a accentuat. Urmeaza o noua majorare de dobanda?


Inflatia s a accentuat Urmeaza o noua majorare de dobanda

D Marius la 11 Iulie 2008, ora 08:22
Inflatia s a accentuat Urmeaza o noua majorare de dobanda
Sa le fie rushine! pana cand o`m mai merge asa?
Andrei Morosan la 11 Iulie 2008, ora 10:42
Sa ne fie rusine noua nu lor!!! Noi facem credite sa cumparam borcane pentru muraturi. Nu tre sa fii un geniu sa stiii ca un credit care nu iti aduce ceva bani dupa imprumut nu e un credit bun. Cand nu o sa mai cumparam frigidere, masini de spalat, home cinema si altele pe credit atunci o sa fie bine. Situatia actuala este rezultatul actiunilor noastre. Cand romnul se va mulumi cu ce are atunci o sa fie bine. Dac vrei mai mult citeste o carte: Tata bogat, tata sarac, de Robert Kiyosaki, sau orice carte de economie, e mai ieftina decat un sandwich-maker.
Florina Ramona Neculcea la 11 Iulie 2008, ora 11:06
Ma gandesc ca tu deja ai frigider, masina de spalat.. etc. Incearca sa ti le iei, fara credit, din 800 ron/luna + cheltuieli intretinere... si apoi mai discutam
Valentin Nicolae la 11 Iulie 2008, ora 11:51
Sa nu uitam ca viata s-a scumpit in RO cu cel putin 50% in ultimul an si atunci mai greu tii o rata cind venitul e mizerabil.
Ristea Florina la 11 Iulie 2008, ora 13:50
Ne facem credite noi pentru a putea plati ratele vechi ......
Budu Marius la 11 Iulie 2008, ora 16:37
Majorarea dobanzilor e raspunsul cererilor noastre ! Muncim pe 800 RON dar avem pretentii sa ne uitam la TV cu plasma ! Ne luam masina (din credit) doar ca si-a cumparat si vecinul ( desi masina necesita alte cheltuieli aferente ). Serios... incep sa cred ca ASTA MERITAM !
Calin Cristina la 12 Iulie 2008, ora 10:28
Da, eu am citit cartea ! si altele ! ma abtin sa fac credite si pentru ca nu imi permit, dar si pentru ca nu am incredere in ele. Pentru mine un lucru platit dublu nu este o afacere buna ! nici haine nu prea cumpar la pret intreg, nu mi se pare ca-si justifica valoarea, ceea ce se dovedeste in sezonul de reduceri ! Am gasit haine de firma de la 77 eur reduse la 12 ??!! Intotdeauna cand faceti un credit cititi ce scrie cu litere mici in contract ! Eu sunt intre job-uri. Fac mai multa contabilitate pe luna decat un contabil ! Un salariu trebuie intors pe toate partile ca sa ajunga :)) orice bruma de bani am incercat sa o economisim si sa o investim, am facut si greseli din necunostinta de cauza bineanteles. Nu avem nimic, de fapt stam cu chirie si nimic nu ne apartine in afara de o masina cumparata la mana a doua, suficient deocamndata, masina e un mijloc de transport. Sper ca intr-o zi, toate acestea sa dea roade si sa nu mai trebuiasca sa ma uit la fiecare banut :)). Dar, in Romania e saracie mare, tocmai d-aia oamenii sunt fortati sa apeleze la credite. Noi traim dintr-un salariu intr-o alta tara. Cu salariile pe care le aveam 2 persoane in Romania nu as fi putut sa fac economii, nici macar sa stam cu chirie. Am fost informata ca au crescut preturile in ro. Nu mi se pare normal ca un pachet de cafea sa fie mai scump in ro decat in italia de ex ! Sa ai un frigider sau un televizor nu mi se pare un lux, e o chestie de bun simt pe care trebuie sa si-o permita toata lumea ! nu mai zic ca aceste lucruri au din ce in ce o mai proasta calitate ! Calitate+pret=valoare nejustificata ! Omul de rand este curatat de bani precum stiuletele de porumb. Munceste mult dar o duce prost, putin paradoxal !
Sorina Luca la 12 Iulie 2008, ora 18:20
Bun gasit! Majorarea dobanzilor este inevitabila. Cand hotaram sa accesam un credit stim ce vrem si pentru ce avem nevoie. Stim ca dobanda poate fi majorarata si totusi mergem mai departe. De ce? Pentru ca avem un vis, sa avem casa noastra, sau masina, ori poate o vacanta de vis, sau ne dorim sa ne platim studiile, sa ne renovam locuinta, sau sa refinantam un imprumut pagubos sau extrem de scump. Ce este rau in asta? Este bine sa stim ce vrem, sa fim informati si sa gasim solutii. Cine critica persoanele care isi fac credit poate ca nu au avut niciodata curajul de a se imprumuta, poate ca nu isi doresc mai mult. O rata bancara este acelasi lucru ca si plata intretinerii. Cati au platit aceeasi suma la intretine timp de1 - 5 -10 ani? Nimeni!? Nu toti ne-am nascut bogati, nu toti am primit mosteniri de la cine stie ce matusa. Nu toti avem posibilitatea sa strangem bani 10 -20-30 de ani pentru a ne implini o dorinta. Cand sa ne mai bucuram de ea,......? Asa ca vom face credite. Zilnic intalnesc oameni care imi cer solutii la problemele lor, vor sa scape de imprumuturile scumpe si mai vor bani, pentru ce? Pentru visele lor. Nimeni nu poate condamna pe cineva ca vrea mai mult, pentru asta face sacrificii, pentru asta munceste si traieste. Felicitari tuturor care stiu ce vor. O zi minunata!

  Inapoi la articolul Inflatia s-a accentuat. Urmeaza o noua majorare de dobanda?

Setari Cookie-uri