Comentarii pe articolul REPORTAJ: Muzeul Antipa, de la 'Nemaipomenit, cel mai urias schelet!' la 'Pacat ca si-au batut joc din start'


pacat ca nu stim sa apreciem

Georgiana la 18 Septembrie 2011, ora 17:08
Un asa titlu nu face cinste niciunul jurnalist!! Este un pas inainte si ar trebui incurajat, dar de ce sa nu aruncam cu pietre? In toate tarile se sta la coada la intrare in muzee, pentru ca nu se poate intra cu turma, sa se impinga lumea peste exponate!
Netea George la 18 Septembrie 2011, ora 17:55
Sunt si eu de acord cu Georgiana,cand in sfarsit facem ceva ,trebuie sa gasim ca jurnalist "roman' un motiv de nemultumire pe care sa-l "promovam" .
Laura Popovici la 18 Septembrie 2011, ora 20:42
Subscriu in totalitate!!!

Accentuez faptul ca un mic disconfort este scos in evidenta si exagerat in asa maniera incit sa puna in lumina proasta o frumoasa realizare. Rusine! Rusine tie autor al acestui articol pentru maniera in care ai procedat!

Acest muzeu este al NOSTRU!!! Si ca sa dainuie, trebuie respectate niste reguli minime. Si ca sa se poata vizita in voie, la fel este nevoie de niste reguli minime. Si ca sa ne educam copiii, nu este suficient sa-i caram in ziua deschiderii pe la muzee cu dotare moderna, mai trebuie sa avem grija si la exemplul personal.

Felicitari angajatilor muzeului si TUTUROR celor care au contribuit prin munca si dedicatia lor la aceasta realizare pentru NOI!! :)
Aspru Georgiana la 18 Septembrie 2011, ora 23:41
Total de acord! Urat gest de a face o astfel de reclama negativa in special prin titlul ales. Nu am gasit niciun motiv in articol care sa nu-l recomande vizitarii. Sunt multi pasi inainte :) Felicitari si abia astept sa-l vizitez si eu si sa il arat cu mandrie prietenilor din alte tari care vin in vizita!
Buse Mihai la 18 Septembrie 2011, ora 23:54
Frati romani ,schimbati-va mentalitatea. mai lasati ziarele de can can si mergeti sa vedeti lumea civilizata. La noi daca faci ceva modern esti imediat pus la colt. In lumea spre care tindem sa ajungem tehologia este pe primul loc.
Sa ne bucuram de aceste lucruri realizate de romani si sa nu uitam ca suntem urmariti si imitati de copii nostrii. Felicitari constructorilor, conducerii muzeului si ministerului culturii. La mai multe.
Dan la 19 Septembrie 2011, ora 00:32
da ce sa zicem ,tipic romanesc ,ex 200 de oameni multumiti si 1 nemultumim ,hai sa scriem de ala nemultumit ,titlu mare,ce conteaza ca 99% la suta au fost foarte multumit,lu ala care nu ia placut ca se vinde bilete la tonomat ,prietene mai iesi prin europa sa vezi cum fac oameni civilizati, asa mam saturat de presa si de media din romania ca mie si scarba sa mai deschid TV sau sa citesc ziarele.
Solomon Ligia Ana la 19 Septembrie 2011, ora 09:23
De acord cu opiniile de mai sus. atat ne mai place sa ne tot plangem si apoi ne mai intrebam de ce ne percep asa strainii. pentru ca noi ne pricepem de minune sa ne scoatem....la suprafata in loc sa privim lucrurile cu optimism si sa apreciem ceea ce avem.
Laura la 19 Septembrie 2011, ora 10:13
Sunt perfect de acord cu aceste comentarii - daca scoatem inainte doar micile neajunsurile evident ca o sa avem o parere proasta despre orice. Muzeul Antipa arata foarte bine! Bravo
Al T la 19 Septembrie 2011, ora 16:41
si eu sunt de acord! am stat la o coada de o ora cred la muzeul de arta contemporana din montreal ca sa vad expozitia soldatilor de teracota. dupa ce am luat biletul am mai asteptat o jumatate de ora, ca sa iasa o parte dintre vizitatori. orice muzeu care o anumita capacitate, nu poti sa lasi oamenii sa intre ca vitele la abator claie peste gramada. o sa merg peste vreo luna la antipa sa vad ce au facut. exponatele sunt aceleasi ca si pina acum, ca doar nu au cumparat altele. felul in care sunt prezentate si ecranele tv o sa fie inedite. in rest, e bine ca in romania sunt si cozi la cultura, nu doar la manele. eu, unul, ma bucur.
Dorin Mailat la 19 Septembrie 2011, ora 18:25
Cred ca inainte de a publica un astfel de articol ar fi trebuit ca acesta sa treaca prin cateva filtre. Este clar ca cel de sus nu a avut un asemenea traseu. Pacat ca aruncam cu noroi si ca avem asemenea jurnalisti... Am sa vizitez si eu Antipa si precis am sa savurez timpul in care am sa astept impreuna cu nepotelul meu asteptand cuminti la coada. Wall-Street, va rugam respectuos stergeti acest articol de pe serverele voastre! Nu va face cinste.
Leca Ileana la 20 Septembrie 2011, ora 04:41
felicitari pt.tot ce s-a creat la antipa,pt.cei 50 angajati-o mina de oameni daca stai sa te gandesti pt un muzeu de o asemenea anvergura;
mii de ani in cateva sali;e foarte bine sa apreciezi ce se intampla bun in tara asta,
poate asa transmitem si celorlalti cine santem cu adevarat;
doresc tinerilor ziaristi si nu numai mai mult interes pentru subiectele pe care le dezbat si mai putin diletantism;i
Dina Elena la 22 Septembrie 2011, ora 22:40
Dragilor, aveti dreptate. Si eu vreau sa merg cu cel mic la Antipa dar am decis sa mai astept. Muzeul nu fuge de acolo dar romanii sunt indragostiti de cozi si de critici. Ei vor mereu sa se faca exceptii, pentru ei trebuie mereu sa mai existe un mot...si pana nu se calca ei putin in picioare, nu se lasa.
Mereu sunt uimita, de exemplu, cand merg cu avionul...Intotdeauna, romanii se calca in picioare sa urce printre primii cu toate ca au locul asigurat iar avionul nu pleaca niciodata mai devreme.
Romanii reusesc sa faca spectacol intotdeauna.
Pacat, viata poate fi traita si altfel.
Traiti-va viata fara comentarii inutile, fara pretentii de la ceilalti inainte de a le avea de la voi insiva, apreciati fiecare lucru mic facut de ceilalti, aratati-va aprecierile, zambiti si cautati calitatile in ceilalti pentru ca nici voi nu sunteti perfecti si mai este ceva...iubiti-va aproapele ca pe voi insiva.
Ma bucur ca avem si noi un muzeu modern, un muzeu interactiv, un muzeu in care copilul si maturul sa cunoasca bucuria descoperirii. Aveti ocazia ca pentru cateva ore...sa fiti, in sfarsit, pe aceeasi treapta cu marii descoperitori ai lumii.
Bucurati-va si nu mai carcotiti!


  Inapoi la articolul REPORTAJ: Muzeul Antipa, de la 'Nemaipomenit, cel mai urias schelet!' la 'Pacat ca si-au batut joc din start'

Setari Cookie-uri