Care vor fi destinatiile vedeta ale acestui sezon?


1 Ce aduce nou oferta de anul acesta in materie de vacante externe?

Radu Morariu General Manager, Eximtur
Eximtur a promovat anul acesta mult mai mult serviciile turistice specializate. Astfel doua dintre produsele noastre : Deluxe (cu unitati de cazare de top) si Case de Vacanta (apartamente/case de vacanta in regim self-catering) au inregistrat un interes desosebit din partea clientilor.
Alin Burcea Presedinte, Paralela 45
Exista o oferta mult mai mare pe piata, mult mai multe pachete externe, cu 50% in plus fata de anul trecut. Exista o abundenta de chartere din tara - 8 din Timisoara, 10 in Cluj, 1 in Sibiu, 1 in Targu Mures, iar aceasta tendinta ascendenta va continua.
Ana Maria Moanta Marketing Manager, Marshal Turism
An de an incercam sa facem cunoscute turistilor romani tot mai multe locuri din lumea intreaga: orase, insule, cluburi de vacanta. Sunt multi cei care au descoperit ca este minunat sa te relaxezi pe un vas de croaziera, facand turul Marii Mediterane sau al Marii Caraibelor. Sunt multi cei care si-au dorit aventura si au ales un circuit in Nepal.
Cristina Irimia Director Marketing, J'Info Tours
Mai multa varietate, preturi foarte atractive negociate de Jinfo Tours la un volum mare de calatorii. Saptamanal calatoresc prin firma noastra in vara minim 1000 de turisti.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri