Personal medical

Personal medical

Cele mai multe joburi din Marea Britanie pentru care sunt cautati si angajati romani sunt in sistemul medical sau in azilele de batrani, cererea pentru asistenti medicali fiind foarte ridicata. Salariile difera de la companie la companiei si in functie de cerintele job-ului respectiv, insa cea mai mare parte a ofertelor sunt in jurul a minimum 2.000 de lire sterline pentru asistenti medicali.

Printre oferte sunt si job-uri pentru medici specialisti, de asemenea cautati in Marea Britanie.

Aproximativ 3.000 de medici au plecat anul trecut din tara, iar Marea Britanie a fost una dintre destinatiile preferate. De altfel, Marea Britanie si Irlanda de Nord reprezinta a treia destinatie pentru imigranti romani, dupa Italia si Spania, potrivit datelor ultimului recensamant din Romania. Diferentele intre numarul de romani plecati la munca in Marea Britanie este insa mult mai mic decat al celor din Spania si Italia.

Bucatari si ospatari

Bucatari si ospatari

Bucatarii si ospatarii sunt de asemenea cautati de restaurantele din Marea Britanie, salariile oferite fiind de exemplu pentru un ajutor de bucatar fiind de peste 1.000 de lire sterline, in timp ce pentru un barman poate ajunge la 1.800 de lire sterline, potrivit datelor de pe portalul de job-uri Tjobs.ro.

Bone

Bone

Bonele sunt si ele cautate, iar salariile pot incepe de la 600 de lire, dar pot ajunge si spre 2.000 de lire sterline, atunci cand discutam de personal cu pregatire.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Dansatoare

Dansatoare

Cluburile din Marea Britanie sunt in cautare de dansatoare si in Romania, iar ofertele financiare ajung si spre 7.000 de lire sterline.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Strungari, soferi sau ingineri

Strungari, soferi sau ingineri

Printre job-urile disponibile pentru romani in Anglia se numara, in numar mult mai redus si o pozitie de inginer la un producator de lactate, posturi de soferi sau strungari.