Smartphone + tableta = Asus Padfone Infinity

Smartphone + tableta = Asus Padfone InfinityAsus Padfone Infinity, cel mai nou smartphone al producatorului taiwanez de PC-uri si echipamente mobile, are un display de 5 inch cu rezolutie Full HD si o calitate ridicata a ecranului, datorita celor 441 pixeli-per-inch cu care este dotat.

Procesorul pe cu care vine echipat noul dispozitiv mobil este unul tip quad-core, model Snapdragon 600 (Qualcomm) de 1,7GHz.

Smartphone-ul vine cu o camera foto de 13 MP (principala) si una secundara de 2 MP.

Potrivit datelor producatorului, bateria smartphone-ului are 2.400 mAh, ceea ce ofera aproximativ 19 ore de apeluri in 3G, circa sase ore si jumatate de navigare pe Internet si in jur de 400 de ore in stand-by.

Ceea ce aduce Asus in plus este ca Padfone-ul se poate cupla la un dispozitiv de dimensiuni mai mari, ceea ce poate transforma smartphone-ul in tableta.

Intregul pachet compus din smartphone + docking station costa 999 de dolari si va fi disponibil pe piata din luna aprilie.

Huawei Ascend P2, cel mai rapid si ieftin smartphone 4G din lume?

Huawei Ascend P2, cel mai rapid si ieftin smartphone 4G din lume?Considerat de producatori drept “cel mai rapid smartphone 4G din lume”, Ascend P2 creat si dezvoltat de chinezii de la Huawei a fost lansat in cadrul Mobile World Congress.

Noul dispozitiv are un ecran de 4,7 inch, un procesor quad-core de 1,5 inch, 1GB memorie RAM si o capacitate de stocare de 16GB, care insa, din pacate nu poate fi extinsa prin intermediul unui slot micro-SD.

Huawei Ascend P2 se lauda cu viteza de transfer prin intermediul 4G, fiind unul dintre cele mai ieftine si accesibile smartphone-uri care suporta acest standard.

Viteza de transfer de 150MBps va fi disponibila in retelele mobile partenere, iar pretul telefonului va fi de circa 400 de euro.

Smartphone-ul va aparea pe piata la inceputul acestei veri.


Samsung Galaxy Note 8.0, rivalul de temut al iPad mini

Samsung Galaxy Note 8.0, rivalul de temut al iPad miniSamsung a prezentat in mod oficial Galaxy Note 8.0, rivalul direct al iPad mini, o tableta cu caracteristici de top, care pastreaza designul folosit pe dispozitivele Galaxy S3 si Galaxy Note 2.

Galaxy Note 8.0 are un display de 8 inch cu o rezolutie de 1280x800px @ 189 pixeli per inch (ppi), este propulsata de un procesor quad-core Exynos de 1,6 GHz.

Noul gadget dispune si de o memorie de 2GB si va fi disponibil in doua versiuni, cu stocare de 16, respectiv 32GB.

Pe partea multimedia, Galaxy Note 8.0 dispune de doua camere foto – cea frontala de 1,3 MP si in spate de 5 MP.

Puteti citi mai multe detalii despre tableta Samsung Galaxy Note 8.0 dintr-un articol publicat de Wall-Street.ro.



NEC Media W, smartphone-ul dual screen

NEC Media W, smartphone-ul dual screen
Unul dintre cele mai inedite smartphone-uri prezentate la Mobile World Congress a fost smartphone-ul “Media W N-05E” prezentat de compania japoneza NEC, potrivit engadget.com.

Dispozitivul se remarca printr-un sistem cu doua ecrane fizice intr-un singur telefon, ambele conectate la acelasi acumulator, telefonul ruland sistemul de operare Android 4.0.

NEC Media W N-05E are un display dual de 4,3 inch pe fiecare suprafata cu o rezolutie de 960x540px.

Smartphone-ul celor de la NEC vine echipat cu un procesor dual-core de 1,5 GHz, memorie RAM de 1GB si o capacitate interna de stocare de 16GB.

Puteti urmari clipul video de mai jos cu prezentarea modelului lansat de compania japoneza NEC.


Brasovenii de la Allview au pus tunurile pe Barcelona

Allview, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de dispozitive mobile, a lansat smartphone-ul dual-sim P5 Quad, cel mai performant telefon inteligent al brasovenilor de pana acum, fiind primul terminal echipat cu procesor quad-core de 1,2 GHz si sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

P5 Quad, prezentat in cadrul celui mai important congres dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2013, este primul produs din gama Quad si totodata primul smartphone Allview cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Puteti afla mai multe despre noul smartphone prezentat de Allview la Barcelona din articolul publicat de Wall-Street.ro, aici.


Smartphone-ul cu cel mai performant procesor Intel

Smartphone-ul cu cel mai performant procesor IntelLenovo K900 este unul dintre smartphone-urile “vedeta” ale producatorului chinez la Mobile World Congress, device-ul fiind echipat cu cel mai nou si rapid procesor mobil de la Intel (CloverTrail+), un dual-core tactat la 2Ghz.

Desi nu isi face pentru prima oara aparitia pe piata, dupa ce a fost prezentat si la CES 2013, K900 are un ecran de 5.5 inch, o camera foto de 13 MP si specificatii de ultima generatie, dar Lenovo intentioneaza sa il lanseze pe piata in urmatoarele doua luni, perioada in care isi doreste sa “il perfectioneze”.

Lenovo K900 se remarca si printr-o grosime de numai 6,9 mm, ceea ce il face un concurent serios pentru smartphone-urile de dimensiuni mari.

Totodata, Lenovo a prezentat in cadrul targului dedicat tehnologiilor mobile si trei tablete echipate cu sistemul de operare Android, doua dintre acestea de 7 inch (Lenovo A1000 si A3000) si inca una de 10 inch (Lenovo S6000), potrivit Engadget.com.



Optimus G Pro, un rival de temut pentru Galaxy Note 2

Optimus G Pro, un rival de temut pentru Galaxy Note 2Tot din categoria smartphone-urilor de peste 5 inch este si Optimus G Pro, un gadget prezentat la MWC 2013 alaturi de alte smartphone-uri din gama in care sud-coreenii de la LG isi pun mari sperante.

LG Optimus G Pro are un display de 5,5 inch cu rezolutie Full HD, este alimentat de un procesor quad-core de 1,7 GHz si dispune de o camera foto de 13MP.

Dupa cum isi lauda producatorul sud-coreean noul smartphone, ecranul este punctul forte al noului dispozitiv, fiind de peste doua ori mai stralucitor decat tehnologia Super AMOLED regasita pe dispozitivele Samsung.


Chinezii mizeza pe smartphone-urile mari: ZTE Grand Memo

Chinezii mizeza pe smartphone-urile mari: ZTE Grand MemoUn alt smartphone care isi propune sa rivalizeze cu Samsung Galaxy Note 2 este ZTE Grand Memo.

Modelul este promovat ca fiind smartphone-ul cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piata.

ZTE Grand Memo are un ecran imens de 5,7 inch cu o rezolutie de 1280x720px, o camera foto de 13 MP si vine echipat cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean de la Google.

Tableta rezistenta la apa: Sony Xperia Z

Tableta rezistenta la apa: Sony Xperia ZGrupul nipon Sony a lansat in cadrul MWC 2013 o noua tableta denumita Xperia Tablet Z, prin care isi propune sa atraga o parte dintre clientii rivalilor Apple si Samsung Electronics.

Xperia Tablet Z va avea o grosime de numai 6,9 mm, un ecran cu o diagonala de 10,1 inch si va cantari aproape 500 de grame.

Tableta ruleaza sistemul de operare Android, iar producatorul isi promoveaza gadget-ul ca fiind rezistent la apa.

Pretul tabletei ar urma sa fie cuprins intre 500 si 600 de dolari.

Wall-Street.ro a mai scris intr-un articol despre lansarea Sony Xperia Tablet Z.

HP revine pe piata tabletelor

HP revine pe piata tabletelorTableta denumita “Slate 7” a fost lansata de HP la Mobile World Congress si va avea un pret de 169 de dolari si reprezinta pariul producatorului american pentru revenirea in circuitul gigantilor tehnologici pe segmentul mobilitatii.

Echipat cu versiunea Android 4.1 Jelly Bean, noul dispozitiv va concura pe acelasi segment cu tableta Nexus 7 (realizata de Google in parteneriat cu producatorul Asus) si cu tableta Kindle Fire HD, dezvoltata de Amazon.com.

Potrivit reprezentantilor HP, Slate 7 urmeaza sa fie pusa in vanzare in SUA din luna aprilie, iar produsul va intra in categoria “entry level”, fiind destinat celor care isi doresc sa ia pentru prima oara contact cu o tableta de mici dimensiuni, echipata cu sistemul de operare Android.

Wall-Street.ro a scris mai multe detalii despre lansarea tabletei Slate 7 intr-un articol pe site.