Bangkok, Thailanda

Bangkok, ThailandaSiam Paragon a devenit cel mai nou si mai vizitat centru comercial al Bankok-ului. Aici puteti gasi magazinele tuturor designerilor intenationali care va trec prin minte, dar si etaje superioare cu cinematografe si sali de bowling.

Pentru a pastra o amintire a acestor locuri, mergeti la un croitor care sa va faca la comanda haine specifice tailandeze, pentru barbati si femei in doar douazeci si patru de ore.



Berlin, Germania

Berlin, GermaniaCele mai bune hoteluri, magazine si muzee se intalnesc chiar in inima Berlinului, la Friedrichstrasse.

Vizitati Boulevard Unter den Linden pentru a va bucura de arhitectura secolelor al XVIII-lea si al XIX-lea, cu locuri speciale pentru cumparaturi precum Galeries Lafayette si Quarter 206, cu magazinele celor mai cunoscuti designeri. Quarter 205 este cea mai potrivita locatie de unde puteti achizitiona suveniruri si cadouri de cea mai buna calitate, imbracaminte, textile sau mobila.

Plimbati-va, de asemenea, pe stradutele mai inguste din zona pentru gustari si patiserii cu cele mai delicioase produse.

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, ArgentinaPentru magazine elegante, cele mai cunoscute lanturi de magazine high couture, mici palate si hoteluri de top, toate la preturi destul de avantajoase, vizitati strada Avenida Alvear, cunoscuta pentru multitudinea magazinelor, dar si pentru bogatia culturala.

Pentru alti designeri in voga explorati labirintul de boutique-uri din Palermo Soho.

Copenhaga, Denemarca

Copenhaga, DenemarcaStrada Stroget din Copenhaga este cea mai lunga strada cu magazine din Europa, iar aici poate fi gasita o larga varietate de magazine precum George Jensen Silver, Royal Copenhagen Porcelain si Holmegaard Glassware, in piata centrala Amagertorv.

Strada Gronnegade, situata in estul orasului, este inconjurata de cladiri cu design contemporan si reprezinta locul in care gasiti cele mai sofisticate cafenele si cele mai stilate magazine.

Pentru ultimele aparitii in materie de imbracaminte vizitati Kronprinsensgade.

Londra, Marea Britanie

Londra, Marea BritanieZona Covent Garden este locul preferat din Londra pentru impatimitii cumparaturilor. Strazile care incep din piata sunt populate de un numar impresionant de magazine independente, boutique-uri de designer si reprezentanti ai celor mai cunoscute lanturi de magazine high-end din lume.

Este foarte posibil sa participati si la un spectacol, intrucat pe strazile orasului se intalnesc mereu mimi sau cantareti. Seven Dials este un vechi cartier londonez, cu un aer contemporan unde puteti gasi, de asemenea, o multitudine de magazine, pentru toate gusturile.

Madrid, Spania

Madrid, SpaniaStrada Ortega y Gasset, situata in cartierul Salamanca, este numita si Milla de Oro sau Golden Mile datorita magazinelor si boutique-urilor luxoase din zona.

Cu toate acestea, turistii mai tineri vor dori cu siguranta sa viziteze Fuencarral Street sau piata de duminica, asemanatoare cu Portobello Road din Londra.

Marrakesh, Moroc

Marrakesh, MorocCumparaturile in Maroc reprezinta cu siguranta o experienta de neuitat care implica in mod obligatoriu negocierea.

Rezervati-va o zi intreaga pentru a va pierde pe strazile ce duc la Jemaâ el Fna sau vizitati magazinele mai scumpe din Gueliz.

Chiar daca obiectele din ceramica sau piele se gasesc peste tot, indrazniti sa cumparati o piesa de mobilier unica, pe care o puteti trimite cu usurinta acasa.