Unul dintre cele mai mari fintech-uri din Europa, N26, a lansat primul card de credit contactless de metal de pe continentul nostru. Pentru inceput, acesta este disponibil clientilor digitali premium din 4 tari.

Noul produs al celor de la N26 este un card de credit premium, lansat in parteneriat cu MasterCard si dezvoltat pentru “nevoile clientilor digitali”. Utilizatorii N26 Black din Germania, Franta, Italia si Austria pot aplica deja pentru cardul ce are in componenta sa tungsten, lucru care il face sa fie mai greu in comparatie cu cardurile obisnuite.

Costul de administrare va fi de 71 de euro pe an si le va oferi utilizatorilor servicii dedicate, asigurare de calatorie la nivel global, un curs mai bun la schimburile valutare si comisioane zero la retragerile realizate in strainatate. De asemenea, N26 precizeaza ca va oferi prin intermediul acestui card servicii si produse digitale dedicate, conform Techcrunch.com

Fintech-ul a anuntat la inceputul acestei toamne ca se pregateste pentru obtinerea licentei de banking in Regatul Unit al Marii Britanii in prima jumatate a anului 2018 pe o piata in care va rivaliza cu fintech-uri precum Revolut, Monzo, Starling sau Tandem. Mai mult de atat, Valentin Stalf, CEO-ul N26, a adus in discutie si o serie de planuri privind expansiunea in SUA.

sursa foto: Youtube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri