Tazz, singura platformă de food-delivery românească, organizează între 10 și 12 noiembrie Tazz Bank Friday prin care pune în vânzare 100.000 de vouchere în valoare de 10.000.000 de lei. Îți prezentăm în acest articol câteva exemple de reduceri de care ai parte dacă vrei să-ți comanzi mâncărurile preferate.

Pentru început, este important să știi că voucherele din campanie se vor regăsi în categoria Tazz Bank Friday din aplicație, disponibile pentru a le cumpăra începând cu 10 noiembrie, de la primele ore ale dimineții și au valabilitate până pe 31.01.2024.

Restaurante incluse în campania Tazz Bank Friday: de un îți cumpăra următoarele mese la promoție

McDonalds, KFC, Taco Bel, Pizza Hut, Spartan, Noodle Pack, Trenta Pizza sau Mesopotamia sunt o parte dintre restaurantele care participă în campania Tazz Bank Friday. Concret, vei avea următoarele reduceri dacă alegi să cumperi de la aceste restaurante:

  • Reducere de 50% la McDonalds: plătești 50 de lei pe un vouhcer de 100 de lei
  • Reducere de 70% la KFC: plătești 30 de lei pe un voucher de 100 de lei
  • Reducere Taco Bel de 80%: plătești 20 de lei pe un voucher de 100 de lei
  • Reducere Pizza Hut de 80%: plătești 20 de lei pe un voucher de 100 de lei
  • Reducere Spartan între 40 și 60%: plătești între 40 și 60 de lei pentru un voucher de 100 de lei
  • Reducere Noodle Pack de 50%: plătești 50 de lei pe un voucher de 100 de lei.
  • Reducere Trenta Pizza între 40% și 80%: plătești între 20 și 60 de lei pentru un voucher în valoare de 100 de lei.
  • Reducere Mesopotamia de 50%: plătești 50 de lei pe un voucher de 100 de lei

Bank Friday la Tazz: ce tipuri de vouchere primești

Există două tipuri de vouchere pe care le poți achiziționa în cadrul campaniei de reduceri de la Tazz, vouchere pentru restaurantele partenere, dar și vouchere pentru livrare gratuită.

Cele pentru restaurante partenere sunt vouchere în valoare de 100 de lei care pot fi achiziționate la prețuri ce pornesc de la 20 de lei. Au patru utilizări a câte 24 de lei fiecare, cu valabilitate până la 31 ianuarie 2024.

De partea cealaltă ai și vouchere free delivery prin care primești livrare gratuită. Un voucher este 50 de lei și poate fi achiziționat la prețul promoțional de 25 de lei. Utilizatorii care il cumpără au asigurate până la opt comenzi cu livrare gratuită, voucherele fiind valabile până la 31.01.2024

Lista partenerilor campaniei Tazz Bank Friday acoperă toate orașele în care Tazz livrează: Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Baia Mare, Ploiești, Craiova, Brăila, Reșița, Botoșani, Pitești, Târgu Mureș, Constanța, Suceava, Galați, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Slatina, Zalău, Mediaș, Focșani, Târgoviște, Petroșani, Sfântu Gheorghe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri