Deschiderea a fost sustinuta de o campanie de comunicare orientata catre online, care a oferit informatii despre inaugurarea noului showroom si despre serviciile disponibile.

Vino la Retail Arena 2018 pentru a discuta cu CEO-ul eMAG.ro, Iulian Stanciu, si a lua parte la panel-uri si workshop-uri de top! Inscrierile au inceput!

„Avand in vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reusit sa comunicam online eficient beneficiile pe care le au clientii in showroom-ul din Baneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancora pentru dezvoltarea comerciala a parcului de retail,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Showroom-ul eMAG din Baneasa, in care sunt disponibile cele mai noi produse electronice, electrocasnice si jucarii, este situat pe doua niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata si ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiaza de un spatiu de parcare mare.

In premiera, in noul showroom eMAG au fost deschise cinci magazine dedicate de tip „shop in shop” cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele si Lenovo:

  • In zona LEGO este disponibila cea mai mare gama de produse din Romania cu optiuni pentru intreaga familie;
  • In zona dedicata Samsung vizitatorii gasesc cel mai mare shop in shop mobile din Europa de Est, in care sunt prezentate cele mai noi tehnologii si produse din gama Samsung;
  • Primul shop in shop NEFF din Romania intr-un retailer electro IT, in care sunt expuse produse electrocasnice premium pentru bucatarie, potrivite si pentru cei mai exigenti bucatari;
  • Prima prezenta Miele din Romania intr-un retailer electro IT ii intampina pe vizitatori cu cele mai noi produse electrocasnice premium;
  • Primul shop in shop Lenovo din Romania, in care pasionatii de tehnologie pot gasi produse premium, cum ar fi laptopuri ultraslim si convertibile Yoga sau dispozitive pentru gaming Legion.