Un nou sef la P&G Romania

Un nou sef la P&G RomaniaSotirios Marinidis, fost director general Procter&Gamble Ucraina, a fost numit la conducerea operatiunilor din Romania ale companiei, inlocuindu-l in functie pe Jose Antonio Medran.

Jose Antonio Medran va ocupa functia de vice presedinte - Oral Care&Personal Health Care, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Continua sa navighezi in acest slideshow pentru a afla ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana.

CEZ Distributie are un nou director general

CEZ Distributie are un nou director generalNoul director general al CEZ Distributie este Doina Vornicu (foto), incepand cu 1 iulie. Ea il inlocuieste in functie pe Gabriel Negrila, care a ocupat trei ani si jumatate aceasta pozitie.

Gabriel Negrila s-a orientat in continuare spre o cariera in consultanta, avand 28 de ani de experienta in domeniul energetic. El a devenit director general al fostei Electrica Oltenia la 1 noiembrie 2005.

O noua conducere la Zentiva

O noua conducere la ZentivaLars Ramneborn este noul director general al filialei locale a producatorului ceh Zentiva, acesta inlocuindu-l la sefia companiei farmaceutice pe Dragos Damian (foto).

Ramneborn, nascut la 27 martie 1963, a ocupat pana in prezent functia de vicepresedinte pentru comert in cadrul grupului Zentiva. Acesta este si membru al Consiliului de Administratie al Companiei Zentiva N.V.



Altex are un nou CFO

Altex are un nou CFORetailerul de produse electronice si electrocasnice Altex are un nou director financiar, Nicoleta Reitu, cu o experinta de peste 15 ani in domeniul financiar.

Ea va superviza direct echipa de specialisti ai diviziei financiare a grupului, iar principalele sale atributii sunt legate de asigurarea unui management financiar performant.



Danone Romania are un nou director financiar

Danone Romania are un nou director financiarMonica Constantinescu a fost promovata in functia de director financiar al producatorului Danone Romania, dupa o experienta profesionala de cinci ani in cadrul grupului.

Ea face parte din echipa Danone din anul 2004, cand a ocupat pozitia de sef al departamentului de control financiar.

Pagini Aurii si-a luat director de la Ringier Ucraina

Pagini Aurii si-a luat director de la Ringier UcrainaMarco Stettler, fostul director general al Free Media Ukraine, subsidiara trustului Ringier AG, a preluat incepand cu aceasta saptamana conducerea companiei Pagini Aurii.



Nou director general la Hidroelectrica

Nou director general la HidroelectricaMinistrul Economiei, Adriean Videanu, a emis la 1 iulie ordinul de numire in functia de director general al celui mai mare producator de energie electrica din tara, Hidroelectrica, pentru Mihai David Ciprian.

Mihai David Ciprian il inlocuieste in functie pe Traian Oprea.

Dezvoltatorul RED are un nou manager general

Dezvoltatorul RED are un nou manager generalDezvoltatorul RED Management Capital l-a recrutat pe Radu Niculescu, fostul sef al companiei Cegis Romania, in functia de General Manager pentru divizia RED Building Management Services.

Niculescu se va ocupa de asset management-ul centrelor comerciale, parcurilor logistice si de afaceri, precum si de cel al proprietatilor rezidentiale din portofoliul RED. Anterior, Radu Niculescu a ocupat functia de General Manager al companie franceze Cegis, care are in administrate 12 centre comerciale in Romania. EL a mai lucrat timp de cinci ani in cadrul Pro TV.