Craiova: Goana dupa Prima Casa

Craiova: Goana dupa Prima CasaCererea de locuinte a crescut cu 30% in Craiova in aceasta perioada, fata de sfarsitul anului trecut, scrie Gazeta de Sud. Potrivit presedintelui Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), Cristian Clenciu, craiovenii se grabesc sa isi gaseasca o locuinta din doua motive.

„Ne-am apucat sa cautam un apartament, pentru ca am auzit ca banii pe «Prima Casa» mai ajung maximum doua saptamani. Am vazut mai multe apartamente, dar nu ne-am decis inca“, a spus Mihaela O., din Craiova.

Arad: Un BMW Seria 1, oferit la aniversarea mall-ului

Arad: Un BMW Seria 1, oferit la aniversarea mall-uluiPe 23 martie, Atrium Mall a revenit cu o surpriza pentru aradeni, scrie Arad Online. Valoarea premiului l-a depasit pe cel de 8.000 de euro acordat la campania din vara anului trecut, noul cadou fiind o masina BMW seria 1, care aproape doua luni si-a asteptat viitorul proprietar chiar in incinta mall-ului.

Participarea la tombola nu a fost conditionata de cumparaturi.

Cluj: Fusion Hotel a fost afiliat la Best Western

Cluj: Fusion Hotel a fost afiliat la Best WesternWest City si-a schimbat denumirea si a intrat sub umbrela cunoscutei retele internationale. Reprezentantii hotelului estimeaza o crestere cu 10% a gradului de ocupare, scrie Ziua de Cluj.

Contractul de afiliere cu Best Western a fost semnat la inceputul lunii, a anuntat conducerea unitatii. Fusion Hotel si-a extins spatiile de conferinte prin renuntarea la o parte din camere si va avea un centru de spa, cu jacuzzi si sala de masaj.