CNADNR a anuntat ca de joi va fi inchisa circulatia pe DN 7C - Transfagarasan, intre Piscu Negru si Cabana Balea Cascada, din cauza iernii, precum si pe un tronson de 45,2 kilometri ai DN 67C -Transalpina, intre Ranca si Curpat, unde este nevoie si de finalizarea unor lucrari.
Traficul pe tronsonul de 26,8 kilometri al DN 7C va fi inchis in perioada 1 noiembrie 2012 - 30 iunie 2013, sectorul urmand sa fie semnalizat corespunzator.

Decizia a fost determinata de conditiile meteorologice nefavorabile din aceasta perioada, care pot periclita siguranta circulatiei prin caderi de stanci, alunecari de teren, inzapeziri, pericol de polei, se arata intr-un comunicat CNADNR.

In cazul Transalpina, circulatia pe sectorul inchis de 45,2 kilometri a fost inchisa atat din cauza conditiilor meteo din timpul iernii, cat si a nefinalizarii tuturor lucrarilor de siguranta a circulatiei.

"Deschiderea traficului se va face imediat ce conditiile atmosferice vor permite circulatia in conditii de siguranta, iar lucrarile nefinalizate vor fi terminate", se spune in comunicat.

Transalpina si Transfagarasan sunt soselele din Romania aflate la cea mai mare altitudine.

Cele mai fumoase drumuri: Transfagarasan vs Transalpina. Care va place mai mult?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri