MINI Seven, un nou pachet pentru modelul de oras, poate fi comandat in Romania pe versiunile MINI Hatch 3 si 5 usi, motorizarile benzina Cooper, Cooper S si versiunile diesel Cooper D si Cooper SD.

In functie de versiunea de motorizare, pachetul „MINI Seven” este disponibil incepand de la 1.731 euro cu TVA inclus, in timp ce „MINI Seven Chili” poate fi selectat incepand de la 4.074 euro cu TVA inclus.

Numele noului model de design rememoreaza premiera automobilului britanic de clasa mica, eveniment ce a avut loc acum mai bine de cinci decenii si jumatate. Primul exemplar al modelului cu patru locuri, cunoscut in prezent drept clasicul Mini, a iesit de pe linia de productie sub denumirea Austin Seven. Austin a produs si in perioada interbelica un model cu acelasi nume, un automobil compact si accesibil. Oferit sub licenta fabricii de automobile germane din Eisenach, a fost prima masina care avea sa fie fabricata sub sigla BMW - BMW 3/15, recunoscuta la acea vreme si sub numele de „BMW Dixie”.

MINI Seven

Noul model se regaseste prezentat in lista de preturi ca pachet de optionale „MINI Seven” si ofera o gama unica de elemente de personalizare. Culoarea contrastanta a acoperisului si a capacelor de la oglinzile retrovizoare - finisate in premiera absoluta in culoarea Melting Silver -, benzile exclusive pentru capota si elementele decorative, precum si jantele de 17 toli, din aliaj usor, in design bicolor MINI Seven subliniaza stilul individual al modelului la exterior. Accentele exclusive din interior includ, printre altele, scaunele sport tapitate cu combinatie de stofa si piele in culoare Diamond Malt Brown, creata exclusiv pentru modelul special.

Alternativ, pachetul de echipamente „MINI Seven Chili” vine, alaturi de elementele de personalizare specifice modelului special, cu o gama larga de optiuni precum - volan multifunctional, covorase din velur, scaun pasager fata reglabil pe inaltime, pachet compartiment depozitare, Pachet MINI Excitement, MINI Driving Modes, senzor de ploaie, aer conditionat automat, computer de bord, pachet lumini, lumini de ceata LED, faruri LED, semnalizatoare de directie albe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri