Auto Italia a prezentat un exemplar Fiat 500 Riva, o editie exclusivista de 3.000 de unitati la nivel global, din care doar 10 vor ajunge in Romania. Pretul unui 500 Riva este de 16.600 euro cu TVA.

Fiat 500 Riva, un cabrio in culoarea albastru inchis cu lemn de mahon la interior, a fost expus alaturi de un exemplar al iahtului Riva Ariston, de la care italienii au imprumutat nuanta de exterior, culoare unica in linia Fiat 500.

Fiat 500 Riva

Modelul 500 Riva fost dezvaluit in vara acestui an, iar cea mai recent expunere a avut loc la Salonul Auto de la Paris. Inspirata de iahtul Aquariva Super, editia speciala a generat deja peste 3.000 de comenzi in Europa, demonstrand ca toti cei care cauta si pe uscat aceeasi exclusivitate ca aceea oferita de constructorul Italian de iahturi o pot gasi doar in sofisticatul Fiat 500 Riva.

"Cel mai mic iaht din lume", simbol al maiestriei italiene, fructul colaborarii dintre doua marci emblematice in industria auto si in cea a iahturilor de lux, 500 Riva a fost expus la Bucuresti alaturi de un exemplar Riva Ariston din 1968.

Fiat 500 Riva

In lume au fost fabricate 823 de unitati Riva Ariston, modelul fiind considerat cel mai popular iaht clasic fabricat de Riva.

Alte modele noi pe care Auto Italia le-a adus in Romania sunt SUV-ul Maserati Levante, disponibil cu doua motorizari, V6 3.0 Twin Turbo 430CP si V6 3.0 litri diesel 275 CP, Alfa Romeo Giulia, Fiat Tipo Hatchback, Abarth 595 Competizione, Fiat 124 Spider.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri