Ford a dezvaluit la Los Angeles un nou facelift pentru EcoSport, model de segment B care va fi produs si la Craiova incepand de anul viitor.

Noul Ford EcoSport, dezvoltat pe platforma Fiesta, si-a pastrat dimensiunile, insa a fost complet imbunatatit la interior si a primit mici modificari la exterior.

La interior avem acum noi comenzi pentru climatizare si un nou volan multifunctional, alaturi de sistemul multimedia SYNC3 cu display tactil de 8 inch, amplasat deasupra prizelor de aer rectangulare, independent de consola centrala. Acesta va oferi integrare completa pentru dispozitivele compatibile Android Auto si Apple CarPlay.

Echiparile superioare vor dispune de sistemul audio B&O PLAY, cu 10 difuzoare, funizand o putere totala de 675 W.

La exterior, modificari au fost facute la partea frontala, blocuri optice si o noua grila.

Motorizari Ford EcoSport

Noul Ford EcoSport va avea trei motorizari pe benzina, 1,5 litri 110 CP, 1 litru EcoBoost 125 CP si 140 CP. Propulsoarele diesel vor fi 1,5 litri 75 CP, 95 CP si 120 CP. Tractiunea va fi doar fata pentru Europa. Modelul va avea si tractiune integrala, combinata cu un motor de 2 litri benzina pentru Statele Unite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri