Anul acesta, sunt 7 masini in lupta pentru titlul de Masina anului 2017 in Europa, dintre care trei sedan, doua crossover si doua modele de oras.

Modelele noi de masini care lupta pentru titlu sunt: Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Mercedes-Benz E-Class, Nissan Micra, Peugeot 3008, Toyota C-HR si Volvo S90/V90.

Castigatoarea titlului de Masina anului 2017 in Europa va fi anuntata in martie la Salonul Auto de la Geneva. Titlul de Masina anului 2016 in Europa a fost obtinut de modelul Opel Astra.

Juriul selecteaza modelele eligibile dupa urmatoarele criterii: masina trebuie sa fie lansata in ultimele douasprezece luni dinaintea premiului, masinile trebuie sa fie disponibile in cel putin 5 tari europene si trebuie sa aiba vanzari de cel putin 5.000 de unitati pe an.

Premiul Masina anului in Europa a fost infiintat in 1964 de un grup de reviste auto europene din Italia, UK, Spania, Olanda, Franta, Germania si Suedia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri