Esti in cautarea unei masini noi, incerci sa gasesti cel mai bun pret si ai oarece indoieli. Prima se leaga de costurile de intretinere, mai ales de eficienta la consum. E normal sa te gandesti la asta, multi dintre noi luam in calcul, in primul rand, consumul unei masini.

Daca vrei sa economisesti la reprezentanta auto, dar si la pompa, bunul simt spune ca ar fi o idee buna sa cumperi o masina cu cutie de viteze automata. Specialistii spun ca sunt mai ieftine si consuma mai putin.

Va putem spune acum, cu certitudine, ca e adevarat! Poate ca transmisia manuala a fost, la un moment dat, mai eficienta decat cea automata, in zilele noastre acest lucru nu mai are legatura cu realitatea.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Sursa foto: Pavel Shlykov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri