Premierul Emil Boc a anuntat ca a discutat cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, si ca numarul de vouchere pentru programul Rabla va fi suplimentat saptamana viitoare cu 40-50.000.
"Am discutat cu ministrul Mediului, dupa sedinta de Guvern, cand am facut o analiza a programului Rabla. Saptamana viiitoare vom suplimenta cu 40.000-50.000 de vouchere programul, astfel incat oamenii sa primeasca vouchere in valoarea de 3.800 de lei si sa-si cumpere alta masina", a declarat Boc.

Boc a atras atentia asupra pericolului falsificarii voucherelor si a amintit ca acesta trebuie insotit de certificatul de inmatriculare al masinii in copie legalizata si de certificatul de casare a masinii, informeaza NewsIn. Vezi si Romanii au consumat in 10 zile 35% din programul Rabla 2010

Pe 2 martie, ministrul Mediului Laszlo Borbely declara ca in primele noua zile de la lansarea programului Rabla pe 2010 au fost predate aproape 16.000 de masini vechi, reprezentand jumatate din numarul celor predate pe tot parcursul anului 2009. El a anuntat ca numarul de vouchere va fi suplimentat.

Persoanele care vor sa achizitioneze autoturisme prin acest Program primesc tichete valorice de 3.800 de lei pentru fiecare masina casata. O persoana va putea sa dea cel mult trei tichete valorice (vouchere) pentru achizitionarea unei masini noi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri