Constructorul roman de automobile Dacia va inaugura la inceputul lunii septembrie un centru de piese de schimb la Oarja, in vecinatatea autostrazii Bucuresti-Pitesti.
Mai multe informatii despre noua investitie Dacia le vom afla pe 1 Septembrie.

In toamna anului 2008, Dacia a anuntat ca va investi 40 de milioane de euro intr-un nou centru de piese de schimb, la 15 kilometri de Pitesti, in imediata apropiere a autostrazii A1.

Potrivit directorul general al companiei de la acea data, Francois Fourmont, constructia urma sa aiba o suprafata de 60.000 de metri patrati, dublu fata de centru de piese de schimb din localitatea Bradu.

In anul 2003, Dacia a inaugurat Centrul de Piese de Schimb de la Bradu, localitate situata in apropiere de Pitesti, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.

Centrul de la Bradu are o suprafata totala de 47.700 metri patrati, din care 14.000 metri patrati sunt acoperiti. Scopul investitiei a fost regruparea activitatilor asociate distributiei pieselor de schimb de origine si accesoriilor marcii Dacia, pentru a asigura o fluidizare a circulatiei reperelor in reteaua comerciala.

Capacitatea de livrare a centrului de la Bradu este de 15.000 de repere. Centrul asigura si distribuirea pieselor de schimb pentru automobilele Renault si Nissan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri