Avocatul Alexandru Lazar este primul partener roman al firmei IntLaw, Spania

Avocatul Alexandru Lazar este primul partener roman al firmei IntLaw, Spania

Alexandru Lazar, avocat roman cunoscut la nivel international, este incepand de la jumatatea lunii septembrie noul partener in cadrul firmei de avocatura IntLaw Lawyers and Consultants, din Spania.

Alexandru Lazar va coordona dezvoltarea departamentelor de Corporate Compliance si pe cel al Relatiilor cu Europa Centrala si de Est. Astfel, el si IntLaw se vor implica activ in imbunatatirea si extinderea relatiilor economice bilaterale romano-spaniole.

Avocata Cristina Popescu revine la CMS dupa o cariera de 8 ani la Eversheds

Avocata Cristina Popescu revine la CMS dupa o cariera de 8 ani la Eversheds

Din luna septembrie, avocata Cristina Popescu se alatura biroului local al casei de avocatura CMS, organizatie in care a mai lucrat in perioada iunie 2004-septembrie 2007, ca Associate.

Cristina Popescu este specializata in activitati de reglementare si compliance in Romania. Ea are experienta in domeniul tranzactional si de consultanta, lucrand cu firme multinationale, cu un accent pe industriile reglementate, cum ar fi asigurarile, tehnologia si comunicatiile..

Renault Design Central Europe (RDCE) are un nou director

Renault Design Central Europe (RDCE) are un nou director

Jean Philippe Salar (42 de ani) il inlocuieste, de la inceputul lunii septembrie a acestui an, pe Geoffrey Gardiner in functia de director al Renault Design Central Europe (RDCE). Gardiner devine director de design in cadrul Aliantei Renault-Nissan, la Technocentre (centrul de cercetare si dezvoltare al Renault) din Franta.

Cu o experienta de 19 ani in cadrul Grupului Renault, noul responsabil al activitatii biroului de design al Renault de la Bucuresti a contribuit la dezvoltarea mai multor modele comercializate de Grupul Renault in lume, precum: Twingo, Clio 3, Scénic, Trafic 2, Fluence, Mégane cabriolet, Mégane break si, cel mai recent, Kwid, destinat pietei indiene.

Ursus Breweries il numeste pe Glenn Burgess in functia de vicepresendinte responsabil de Supply Chain

Ursus Breweries il numeste pe Glenn Burgess in functia de vicepresendinte responsabil de Supply Chain

Compania producatoare de bere Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller, l-a numit pe Glenn Burgess in functia de vicepresendinte responsabil de Supply Chain.Glenn Burgess lucreaza pentru SABMiller plc. din 2008, iar inainte a acumulat o experienta de peste 10 ani in sectoarele FMCG si logistica in cadrul unor companii importante de manufactura si retail din Marea Britanie si Australia.

Inainte de numirea sa in cadrul Ursus Breweries, Glenn Burgess a ocupat functia de Head of Supply Chain Operations and Services la Miller Brands Marea Britanie, operatiunea SABMiller din Marea Britanie. Experienta sa include pozitii cheie in cadrul companiilor Bakkavor, din Marea Britanie, precum si Visy Industries, VersaCold Logistics Services si Kent Removals & Storage, in Australia.

Avocatul Doru Postelnicu revine la Dentons dupa trei ani in BCR

Avocatul Doru Postelnicu revine la Dentons dupa trei ani in BCR

Casa de avocatura Dentons il recruteaza pe Doru Postelnicu in echipa de finante-banci a biroului din Bucuresti.

El revine ca membru senior al grupului de finante-banci in cadrul Dentons dupa patru ani (iunie 2011-mai 2015) in care a coordonat departamentul juridic al Bancii Comerciale Romane. In perioada care urmeaza, Doru Postelnicu va fi responsabil de dezvoltarea practicii de litigii bancare a biroului Dentons. Anterior experientei de la BCR, el a lucrat in cadrul Salans (fostul Dentons) in perioada 2006-2011.

Avocatul are o experienta de peste 10 ani in finante-banci, drept societar, litigii si fuziuni si achizitii. Experienta lui in finantari acopera credite sindicalizate, finantare imobiliara si de proiect, finantare de achizitii, credite comerciale, imprumuturi pentru retail, creditare generala pentru societati, datorii prioritare si subordonate.

IKEA anunta un nou retail manager pentru Europa de Sud Est

IKEA anunta un nou retail manager pentru Europa de Sud Est

Stefan Vanoverbeke este noul retail manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte Romania, Croatia, Serbia si Slovenia. Stefan va conduce operatiunile de retail din cele patru tari, se va implica direct in planurile de extindere si va colabora indeaproape cu echipa de management existenta.

Dupa 8 ani in care a condus operatiunile IKEA Romania in calitate de Retail Manager, Cornel Oprisan a acceptat o noua provocare in cadrul IKEA Group. El va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems: Multi-channel transformation, in cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform.

Depanero numeste trei noi manageri

Depanero numeste trei noi manageri

Depanero, companie de service specializata in domeniile electro-IT, isi consolideaza echipa de management cu trei noi membri, care se alatura companiei in departamente cheie. Astfel, Iulia Palaghie ocupa functia de customer experience manager, Cristina Crangus este noul director comercial si Irina Mincinopschi, noul director de resurse umane.

„Consolidarea echipei de management face parte din strategia companiei de extindere pe piata locala si la nivel regional. De asemenea, urmarim cresterea numarului de parteneriate cu producatori si retaileri si eficientizarea proceselor din punct de vedere comercial. Pentru urmatoarele luni, avem in vedere si implementarea programelor pentru dezvoltare profesionala in interiorul Depanero si crearea de alternative inovative prin care sa le oferim clientilor variante inedite si eficiente de solutionare a solicitarilor acestora”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

Kandia Dulce are un nou sef

Kandia Dulce are un nou sef

Roman Melesh a preluat functia de director general al companiei romanesti de ciocolata Kandia Dulce, dupa ce timp de a lucrat in cadrul Mondelez International (fostul Kraft Foods), unul dintre cei mai mari producatori internationali de dulciuri la nivel mondial. El il inlocuieste pe Mihai Georgescu, care a fost la conducerea companiei din septembrie 2013.

Printre pozitiile pe care le-a ocupat recent se numara cea de vicepresedinte al diviziei coffee and cocoa veverages in Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Inainte de a detine aceasta functie, Roman Melesh a ocupat in cadrul Mondelez pozitii de conducere ale diviziilor de cafea, bauturi racoritoare, snack-uri, bauturi pe baza de cacao, guma, bomboane si ciocolata.

"A pune o experienta indelungata cu branduri internationale, in slujba unui lider local precum Kandia Dulce, este un milestone profesional pe care il marchez cu entuziasm”, declara Roman Melesh.

Un fost manager al unor hoteluri detinute de Hagi si Copos preia conducerea ANT

Un fost manager al unor hoteluri detinute de Hagi si Copos preia conducerea ANT

Premierul Victor Ponta a numit-o pe Anca Pavel-Nedea, fost manager al hotelurilor Iaki Mamaia si Europa din Eforie Nord, in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

Pavel-Nedea a fost numita presedinte al ANT, cu rang de secretar de stat, potrivit deciziei publicata miercuri in Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.

Nedea este fost manager al hotelurilor Iaki din Mamaia (al lui Gheorghe Hagi) si Europa din Eforie Nord (detinut de George Copos). In luna mai, premierul a retras-o pe Simona-Alice Man de la conducerea ANT, dar a numit-o secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Sursa foto: cont de Facebook

Sursa foto: manageri, Shutterstock