Gasirea celor mai buni oameni, urmata de motivarea, dezvoltarea si retentia lor sunt cele mai mari preocupari ale companiilor, in contextul economic actual, in care Romania se confrunta cu deficit de candidati, migratia talentelor, dar si cu refuzul multor romani de a munci, din varii motive. Dezbatem aceste teme de interes la conferinta WS2GROW, organizata de wall-street.ro, in data de 3 noiembrie.

Dezbatem aceste provocari ale companiilor la prima editie a conferintei WS2GROW - Cum cresti sa echipe puternice, care isi propune sa creeze o punte de legatura si un spatiu de dezbateri intre traineri, specialisti in coaching si mentoring, pe de-o parte, si specialisti in resurse umane si antreprenori, pe de alta parte.

Impreuna vom incerca sa aflam care sunt cele mai potrivite metode de dezvoltare personala si cum poate fiecare organizatie sa isi dezvolte echipe puternice si lideri inspiratori, avand in vedere necesitatea tot mai acuta a dezvoltarii angajatilor, de la baza la varf, imediat dupa recrutare.

In premiera, vom incheia discutia cu un case study si o sesiune de dezbatere sustinuta de reprezentantii 7Card, furnizorul de solutii fitness.

Inca te poti inscrie gratuit la evenimentul WS2GROW.

La eveniment vei afla despre cum atragi si retii talentele in companie, vom vorbi despre importanta beneficiilor extrasalariale, despre conceptul de wellbeing in corporatii si despre cum vad angajatii din fiecare generatie oportunitatile de dezvoltare.

Conferinta WS2GROW - Cum cresti sa echipe puternice este un eveniment organizat de wall-street.ro in parteneriat cu 7Card, Lugera si Up Romania, sponsorizat de Persons.

Sursa foto: Minerva Studio, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri