Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a finalizat in perioada ianuarie-aprilie constructia a 14 noi benzinarii, cinci statii proprii si noua statii mobile Rompetrol Expres, valoarea totala a investitiilor ridicandu-se la peste 10 milioane dolari.
"In 2009, intentionam sa deschidem alte 75 de benzinarii in Romania, dintre care 5 statii proprii, 40 de Rompetrol Expres si 25 de baze interne, dedicate marilor consumatori de carburanti", a declarat directorul general al Rompetrol Downstream si vicepresedintele Retail si Marketing al Grupului Rompetrol, Titov Buzescu (foto).

Prin finalizarea acestor investitii, compania a creat circa 110 noi locuri de munca. Benzinariile sunt situate in Cluj, Constanta, Targu Mures, Golesti si Tecuci, iar statiile Rompetrol Expres in Iasi (localitatea Bivolari), Olt (Serbanesti si Redea), Braila (Victoria si Gropeni), Arges (Lunca Corbului), Gorj (Ticleni), Teleorman (Buzescu) si Dolj (Motatei).

Rompetrol Downstream opereaza pe plan intern peste 450 de benzinarii si 7 depozite de carburanti.

Compania de stat din Kazakhstan, KazMunaiGaz, a achizitionat in august 2007 o participatie de 75% din actiunile The Rompetrol Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri