Asociatia profesionistilor in resurse umane HR Club va lansa la jumatatea anului viitor. un manual de bune practici in HR
Parte a proiectului "Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane" (PSODRU), cofinantat din Fondul Social European, manualul va cuprinde studii de caz in sapte domenii cheie: recrutare si selectie, compensatii si beneficii, legislatia muncii si relatii de munca, managementul performantei, instruire & dezvoltare profesionala, design si dezvoltare organizationala, strategia de RU.

“Estimam ca in Manualul de Bune Practici vom include un numar minim de 30 de studii de caz oferite de diverse organizatii care activeaza in Romania, de la IMM-uri si ONG-uri la companii mari romanesti sau multinationale. In total vor fi implicate aproximativ 30 de persoane, insa se va cere feedback-ul si implicarea celor peste 360 de membri HR Club”, subliniaza Carmen Cucul, Project Manager POSDRU si Director Executiv HR Club

Manualul va fi tiparit in 500 de exemplare, distribuite gratuit la conferinta de incheiere a proiectului, in luna iunie 2010. Manualul in format electronic va fi disponibil in centrul online de resurse, proiect dezvoltat de HR Club in cadrul aceleiasi finantari POSDRU.

Valoarea totală eligibilă a proiectului obtinut de HR Club este de 1.194.490 RON, si se incadreaza in categoria schemelor de grant finantate prin POSDRU.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri