Fundatia Dinu Patriciu ofera incepand cu acest an universitar 100 de burse cetatenilor moldoveni inscrisi la facultatile din Romania. Acestea vor fi adaugate celor 5.500 de burse acordate elevilor si studentilor romani prin intermediul programului “Inventeaza-ti Viitorul” demarat in anul 2007.
Valoarea individuala a bursei este de 300 lei/luna, iar valorea anuala a burselor acordate studentilor moldoveni care studiaza in Romania este de 270.000 lei, echivalentul a 93.000 de dolari.

Acordarea burselor se face prin concurs, fiind selectati 100 de beneficiari din totalul candidatilor eligibili inscrisi. Pentru a putea obtine o astfel de bursa, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: cetatenia Republicii Moldova, venitul net lunar pe membru de familie inferior pragului de 1.500 lei moldovenesti si media ultimilor doi ani de studiu incheiati cel putin egala cu 9.

Evaluarea dosarelor va avea loc intre 15 martie si 15 iulie 2010, urmand ca lista castigatorilor sa fie publicata in data de 18 iulie 2010 (in cazul candidatilor elevi in anul terminal al liceului, bursa urmeaza sa fie confirmata la data de 1 octombrie in baza rezultatului repartizarii la universitati in Romania).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri