Inainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal, Wall-Street a consultat mai multi manageri pentru a afla atat pronosticurile lor, cat si favoritele acestora pentru castigarea turneului final. Vezi ce manageri au mers pe mana Spaniei, noua campioana mondiala.
Ali Yilmaz Yildirimlar, directorul general al Radisson Blu Bucuresti, considera inainte de startul competitiei ca Spania este in acest an marea favorita. „Cred ca echipa actuala a Spaniei este generatia lor de aur. Dar nici Brazilia si Argentina nu trebuie subestimate”, spunea seful Radisson.

Ionut Petcu, senior consultant in cadrul diviziei de terenuri a companiei de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank, paria ca noua campioana va fi Spania, pentru ca are jucatori foarte buni, care formeaza o echipa bine sudata, deoarece joaca de mult timp impreuna.

“Daca vorbim de jucatorii lor, printre preferatii mei se numara: Iker Cassillas, Fernando Torres si Carles Puyol”, explica Petcu.

Un alt manager din imobiliare care a mers pe mana Spaniei e Cristian Ustinescu, seful departamentului de investitii al DTZ Echinox. “Cred ca cele mai mari sanse de castig le are Spania, dar victoria ar putea apartine, de asemenea, unei echipe «supriza» ale carei sanse inainte de inceperea campionatului ar fi neinsemnate”, declara in iunie specialistul DTZ Echinox.

Fara a avea microbul fotbalului, Andrei Vasilescu, director corporate affairs Philip Morris Romania&Bulgaria, spunea ca apreciaza sa urmareasca meciuri cu adevarat spectaculoase, “ce-i drept din ce in ce mai rare”. “Daca vor avea consistenta in fazele superioare, spaniolii vor fi de nebatut. Ar fi o finala de vis a lor impotriva Braziliei. Deci… Spania”, considera Vasilescu.

Dorin Badea, seful trezoreriei UniCredit Tiriac Bank, era de parere ca Spania, campioana Europei, nu trebuie ignorata. Spania este, in opinia sa, “echipa cea mai echilibrata in toate compartimentele”,

Adrian Stanescu, country manager Thinkdigital Romania&Moldova, afirma in iunie ca titlul se va disputa intre Argentina si Spania.

Dorin Boboc, fost director de investitii in cadrul Allianz Tiriac Pensii Private, in prezent managerul unui business de familie in agricultura, spunea in iunie ca favorita sa este echipa Spaniei. “Imi plac echipele care au un joc dezinvolt, ofensiv si placut ochiului din punctul de vedere al spectacolului”, detaliaza Boboc, adaugand ca din pacate va vedea intreaga competitie de acasa.

Raul Man, Communication Manager al agentiei de media Starcom, miza ca Spania va castiga campionatul deoarece “practica cel mai frumos fotbal, sunt un grup foarte bine organizat si disciplinat tactic. E o placere sa-i vezi”.

Si favorita lui Victor Stroe, planning director la Leo Burnett, era tot Spania, pe care o vedea si pretendenta la titlul de campioana mondiala, alaturi de Brazilia. “Spania este campioana Europei, iar Brazilia are cei mai buni jucatori, la nivel individual”, explica atunci Stroe.

Laurentiu Dumitrescu, managing partner la Digital Star, paria ca Spania, favorita lui, va castiga turneul deoarece are un lot de jucatori buni care joaca in campionate puternice si, in plus, un grup omogen de jucatori carora le face placere sa joace impreuna si sa castige.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri