Ministrul dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, l-a revocat pe Sorin Munteanu din functia de director general al Companiei Nationale de Investitii (CNI), iar directorul interimar va verifica programele derulate de companie si achizitiile, informeaza Mediafax.
"Interimatul urmeaza a fi asigurat, pe o perioada de 30 de zile, de Ioan Simonca (angajat in cadrul acestei institutii). Iin acest timp, directorul general interimar va intocmi un raport privind starea financiara a companiei. Vor fi verificate programele pe care compania le-a derulat cu finantare din fonduri de la bugetul de stat, achizitiile publice desfasurate de companie, precum si proiectele finantate de CNI pana in prezent. In urma acestor verificari, se vor face propuneri privind prioritizarea proiectelor curpinse in programele nationale si se vor lua masuri pentru transparenta procedurilor de achizitii publice", se arata intr-un comunicat transmis de MDRT.

In perioada interimatului, directorul CNI va propune masuri inclusiv in ceea ce priveste reorganizarea companiei si orientarea activitatii acesteia spre eficientizarea cheltuielilor de functionare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri