Banca Transilvania a anuntat rezultatele campaniei de diminuare a datoriei clientilor Volksbank. Astfel, peste 15.000 de clienti persoane fizice au beneficiat de reducerea automata a datoriei, cu o valoare totala de 290 de milioane lei.

Campania de reducere a datoriei s-a realizat automat pana la 30 septembrie.

In august, Banca Transilvania a anuntat ca va diminua datoria totala a clientilor cu imprumuturi de la Volksbank, indiferent de moneda creditului, pentru care banca a aplicat comisioane de risc, de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si care nu au fost restituite anterior.

Taierea datoriilor se va face cu echivalentul sumelor achitate de clienti aferente comisionului de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior. Solutia s-a aplicat creditelor aflate in portofoliul Volksbank Romania, active la data transmiterii catre clienti a informarilor Volksbank cu privire la modul de implementare a acesteia. Acest beneficiu nu s-a aplicat imprumuturilor pentru care clientii Volksbank Romania au obtinut deja restituirea integrala a sumelor achitate de acestia cu titlu de comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie.

In aprilie, Banca Transilvania a inceput procesul de integrare a Volksbank, proces care se va incheia la finalul acestui an. Incepand cu 2016, BT si VBRO vor deveni aceeasi banca si aceeasi echipa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri