Campania de reducere a datoriei s-a realizat automat pana la 30 septembrie.

In august, Banca Transilvania a anuntat ca va diminua datoria totala a clientilor cu imprumuturi de la Volksbank, indiferent de moneda creditului, pentru care banca a aplicat comisioane de risc, de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si care nu au fost restituite anterior.

Banca Transilvania reduce datoria clientilor cu credite la Volksbank

Banca Transilvania reduce datoria clientilor cu credite la Volksbank

Taierea datoriilor se va face cu echivalentul sumelor achitate de clienti aferente comisionului de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior. Solutia s-a aplicat creditelor aflate in portofoliul Volksbank Romania, active la data transmiterii catre clienti a informarilor Volksbank cu privire la modul de implementare a acesteia. Acest beneficiu nu s-a aplicat imprumuturilor pentru care clientii Volksbank Romania au obtinut deja restituirea integrala a sumelor achitate de acestia cu titlu de comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie.

In aprilie, Banca Transilvania a inceput procesul de integrare a Volksbank, proces care se va incheia la finalul acestui an. Incepand cu 2016, BT si VBRO vor deveni aceeasi banca si aceeasi echipa.