Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, cu un look modificat si cu o mai mare integrare cu serviciul iCloud de stocare a datelor pe Internet, aceasta fiind cea mai importanta modificare efectuata de la lansarea serviciului media in urma cu mai mult de zece ani, transmite Bloomberg.
Grupul intentiona sa lanseze noua versiune luna trecuta, dar a avut nevoie de mai mult timp pentru a face acest lucru. Modificarile au rolul sa usureze cautarea continutului si descoperirea noilor materiale, a explicat Apple la inceputul acestui an, la anuntarea acestora, relateaza Mediafax.

Apple lucreaza la imbunatatirea aplicatiilor care au facut compania cel mai mare furnizor de continut muzical, pentru a convinge clientii sa cumpere mai multe alte produse.

Scopul este ca utilizatorii sa aiba acces mai usor la continut media de pe diferite aparate ale Apple, fara sa fie nevoie ca acestea sa fie conectate la un PC.

Prin integrarea cu iCloud, daca un utilizator a inceput vizionarea unui film pe iPad, poate sa reia vizionarea mai tarziu de pe un alt aparat, din momentul intreruperii.

Schimbarile au implicatii mari pentru industria media intrucat, cu peste 435 de milioane de conturi inregistrate, este cea mai larga cale de acces la descarcari legale de muzica, filme, show-uri TV si aplicatii software.

In anul fiscal trecut al Apple, iTunes si alte servicii media asociate au generat venituri de 8,35 miliarde de dolari.

Noul design al iTunes difera de formatul de debut al serviciului, avand mai multe informatii despre arta, muzicieni, filme si show-uri TV.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri