Partener Intel la nivel european si mondial, īncepānd din toamna anului trecut, D-Link este principalul participant si furnizor de hot spoturi la Conferintele Intel Channel organizate īn Europa de Est.

Evenimentul din aceasta primavara ofera companiei oportunitatea de a prezenta posibilitatile de business ale noilor solutii wireless si VoIP. Pe parcursul a doua luni, D-Link se va īntālni cu partenerii sai actuali si potentiali, īn aproape 30 de orase din Europa Centrala si de Est, lista incluzānd si 5 īntālniri īn Romānia (prima īn 25 mai, la Bucuresti), unde Conferintele Intel Channel sunt prezente.

Fiind un cunoscut producator de dispozitive wireless, D-Link īsi va prezenta router-ele si adaptoarele draft 802.11n standard, care permit obtinerea unui īnalt nivel de performanta, viteza si Quality of Services (calitate a serviciilor). Aceasta tehnologie va reprezenta un jalon important īn comunicatiile Wi-Fi, īn special datorita faptului ca ofera viteza si stabilitate la nivelul clasicelor retele wired LAN.

Standardul 802.11n va suporta rate de transfer de 300 Mbps si mai mult, datorita tehnologiei multiple smart antenna, stream-urilor multiple de date independente si tehnicilor īmbunatatite de codificare, care permit atingerea unei arii de acoperire cu o suprafata si o calitate mai buna fata de actualele produse wireless. Participantii la evenimentele ICC vor avea sansa de a afla toate informatiile esentiale despre noul standard si noua tehnologie.

D-Link va prezenta si un nivel superior de calitate pentru noua sa familie de produse Voice over IP. Conform studiilor IDC, numarul de minute VoIP va creste de mai bine de trei ori, fata de anul 2005. Aceasta tehnologie devine o optiune pentru companiile si consumatorii individuali care doresc sa īsi reduca facturile telefonice.

D-Link tocmai a realizat o gama larga de dispozitive VoIP, īntre care adaptoare, routere, routere wireless, telefoane si dispozitive multifunctionale pentru IMM-uri. Īn timpul Intel Channel Conference, managerii D-Link vor prezenta solutii, produse si oportunitati de business oferite de companie potentialilor re-selleri, precum si un model de vānzari.

“ICC este cea mai buna oportunitate de a le demonstra partenerilor, īn colaborare cu Intel, ce tehnologii ar trebui sa īi intereseze īn prezent si īn viitor, pentru a-si dezvolta afacerea", spune Roman Napierala, Managing Director, D-Link Europa de Est. "Cānd lucrezi īn domeniul IT, trebuie sa fii īntotdeauna cu un pas īnainte īn obtinerea de informatii. D-Link, ca lider īn domeniul retelelor, īsi doreste sa īsi educe partenerii si sa īi convinga sa se concentreze asupra viitorului” – continua Napierala.

D-Link, ca si Intel, este membru al Digital Living Network Alliance (DLNA) - o organizatie alcatuita din segmente ale industriei de produse electronice de larg consum & computere, care dezvolta standarde pentru a creste compatibilitatea īntre diverse dispozitive.