Desi este destinat pentru moment doar pietei din Coreea de Sud, noul terminal mobil va intra in concurenta directa cu smartphone-ul Galaxy Round prezentat in urma cu doua saptamani de catre Samsung.
LG “G Flex” are o diagonala de 6 inch si prezinta o serie de caracteristici de varf, printre care un procesor cu patru nuclee de ultima generatie (model Qualcomm Snapdragon 800 @ 2,26 GHz), memorie RAM de 2GB, o camera foto de 13MP, greutate de 177 de grame si o baterie cu o capacitate de 3.500 mAh.
Dupa ce pentru prima data a fost inclusa pe televizoarele de mari dimensiuni (Ultra-HD), tehnologia ecranelor OLED curbate a ajuns si pe dispozitivele de tip smartphone, o piata pe care atat LG cat si Samsung o testeaza. Smartphone-urile cu ecran curbat ofera o mai buna manuire a dispozitivului mobil decat in cazul terminalelor drepte, dar vor avea nevoie de multe imbunatatiri pana la a ajunge sa fie disponibile pe piata globala de telefoane inteligente, a precizat un analist, care a mai spus ca pretul de productie al unui astfel de dispozitiv ramane destul de ridicat.
LG nu a precizat cat va costa noul terminal pe piata din Coreea, insa modelul Galaxy Round prezentat de Samsung in prima parte a lunii avea un pret de pornire de 1.000 de dolari.
LG Electronics s-a dezvoltat continuu in ultimii ani pe segmentul terminalelor mobile inteligente si a ajuns in prezent sa lanseze dispozitive cu specificatii si functii de top, concurand in acest fel rivalilor de la Samsung cat si gigantilor de la Apple.
Producatorul sud-coreean a inregistrat in ultimul trimestru o scadere de 75 milioane de dolari a veniturilor in cadrul diviziei producatoare de telefoane mobile.

Samsung va lansa Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat. Pretul depaseste 1.000 de dolari

Samsung va lansa Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat....