Oculus VR, companie detinuta de Facebook, a prezentat o noua casca pentru realitate virtuala denumita Crescent Bay. Gadgetul a fost prezentat luni in cadrul unei conferinte.

Casca are audio integrata, este mai usoara ca predecesoarea si are senzor de miscare la 360 de grade. Brendan Iribe, CEO-ul companiei, spune ca “saltul tehnologic” intre Crescent Bay si versiunea anterioara este enorm. Noul gadget are o rezolutie si un refresh rate mai mari insa, in cadrul prezentarii, CEO-ul Oculus a pus accent in special pe calitatea sunetului,

scrie presa internationala

.

Crescent Bay are casti audio integrate care insa pot fi dezinstalate daca utilizatorul le doreste pe ale sale; totodata gadgetul are un software audio customizabil pentru a face “prezenta” cat mai convingatoare. “Lucram pe partea audio la fel de agresiv ca pe partea de rezolutie”, spune Iribe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri