Premierul francez, Manuel Valls, a solicitat, sambata, Rusiei sa inceteze efectuarea de bombardamente asupra populatiei din Siria, explicand ca o astfel de masura este cruciala pentru stabilirea unui acord de pace intre guvernul sirian si opozitie, relateaza agentia de presa Reuters.

"Franta respecta Rusia si interesele acesteia... Dar stim ca, pentru a gasi calea catre restabilirea pacii in tara, bombardamentele efectuate de Rusia asupra civililor trebuie sa inceteze", a declarat Valls in cadrul conferintei de la Munchen pe tema securitatii. Valls a avertizat si ca proiectul Uniunii Europene ar putea disparea daca reprezentantii UE nu sunt precauti in privinta politicilor promovate, potrivit Mediafax.

"Proiectul Uniunii Europene ar putea fi retrogradat sau ar putea chiar sa dispara daca nu suntem atenti", a pledat premierul francez. "Daca Europa nu-si arata capacitatea de a reactiona nu doar la provocari economice, dar si la cele legate de securitate, atunci proiectul european nu va mai exista deoarece oamenii nu vor mai avea incredere in acesta", a continuat Valls.

Sursa foto: Anton Gvozdikov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri