Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat, vineri, CSM, dupa ce intr-o emisiune a Antena3 au fost prezentate informatii potrivit carora procurorul sef al DNA sustine ca Antena 3 nu trebuie evacuata, ea precizand ca afirmatiile au fost "scoase din context si rastalmacite".

" In data de 18 februarie 2016, la emisiunea «Sinteza zilei» transmisa de postul de televiziune Antena 3, s-au formulat o serie de afirmatii referitoare la punerea in executare, de catre organele fiscale, a unei hotarari judecatoresti definitive, afirmatii reduse la concluziile potrivit carora «Kovesi da dreptate Antena 3» si «Sefa DNA recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata» - titluri care au aparut persistent pe ecran, pe parcursul emisiunii. Cu referire la aceasta imprejurare, procurorul sef al DNA nu a exprimat nici un punct de vedere privind modalitatea in care organele fiscale pun in executare o decizie judecatoreasca definitiva", informeaza un comunicat al DNA., conform Mediafax.

In pozitia transmisa de procurorul sef al DNA se reafirma principiul potrivit caruia orice hotarare judecatoreasca definitiva trebuie executata fara discutii si se subliniaza ca toate concluziile vehiculate in emisiune sunt neadevarate si "se bazeaza pe o serie de afirmatii facute in anul 2014, scoase din context si rastalmacite cu scopul vadit de a induce in eroare opinia publica".

In acest context, Kovesi a cerut Consiliul Superior al Magistraturii sa constate daca informatiile difuzate sunt de natura sa afecteze negativ si nejustificat opinia publica, in sensul de pune la indoiala autoritatea si impartialitatea autoritatii judiciare.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri