OTV mai are licenta de emisie pana pe 29 mai dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a injumatatit pentru a treia oara licenta postului, pentru ca televiziunea difuzeaza inca publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala.
CNA a decis pentru prima data in urma cu o luna sa reduca la jumatate licenta canalului OTV, in urma acestei hotarari postul TV mai avand posibilitatea sa emita pana pe 27 septembrie.

Ulterior, pe 10 aprilie, institutia a hotarat sa injumatateasca din nou valabilitatea licentei de emisie a canalului, postul lui Dan Diaconescu urmand sa mai fie vizionat pana pe 4 iulie.

In sedinta din aceasta saptamana CNA a injumatatit pentru a treia oara termenul pana la care canalul mai are licenta de emisie, adica pana la data de 29 mai.

Decizia de sanctionare a OTV cu injumatatirea perioadei licentei televiziunii a fost aplicata in baza articolului 95 din Legea audiovizualului.

Licenta audiovizuala a OTV expira initial pe 1 aprilie 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri