Steven Spielberg si Tom Hanks vor produce o noua miniserie despre cel Al Doilea Razboi Mondial, pentru HBO, dupa alte doua seriale realizate de cei doi cineasti americani pentru reteaua de televiziune - "Band of Brothers" si "The Pacific", scrie Mediafax.
HBO a confirmat ca dezvolta o a treia miniserie despre cel de-Al Doilea Razboi Mondial, in colaborare cu Tom Hanks si Steven Spielberg.

Noul serial are la baza cartea "Masters of the Air", de Donald L. Miller.

Parte dintr-o serie care include serialele "Band of Brothers" (2001) si "The Pacific" (2010), noua miniserie, al carei titlu nu a fost inca dezvaluit, va explora luptele aeriene vazute prin ochii soldatilor din Eighth Air Force, cunoscuta si ca misiunea "The Mighty Eighth". Barbatii din "The Mighty Eighth" aveau rolul de a proteja interesele SUA prin misiuni de descurajare strategice si prin puterea de lupta la nivel mondial.

Pentru aceasta miniserie, Steven Spielberg si Tom Hanks vor colabora din nou cu Gary Goetzman, de la casa de productie Playtone, cu care au lucrat si la realizarea "Band of Brothers" si "The Pacific".

Noua miniserie reprezinta si un angajament financiar foarte serios pentru reteaua de televiziune HBO, a carui valoare nu a fost dezvaluita. Totusi, costurile de productie ale miniseriei "Band of Brothers" s-au ridicat la 125 de milioane de dolari, in timp ce seria "The Pacific" a avut un buget de 200 de milioane de dolari. Alte milioane de dolari au fost cheltuite pentru promovarea celor doua miniserii.

Insa "Band of Brothers" si "The Pacific" se numara printre cele mai prestigioase proiecte dezvoltate de HBO, ambele castigand numeroase distinctii.

"Band of Brothers" a primit 19 nominalizarii la premiile Emmy si a castigat sase astfel de distinctii, miniseria castigand si Glob de Aur. "The Pacific" a primit opt premii Emmy in 2010, mai mult decat orice alt program de televiziune.

Sursa foto: HBO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri