Orice companie din Romania se poate inscrie in programul "Milioane de oameni, milioane de copaci", iar castigatorul concursului se va desemna pe 5 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, a declarat directorul general Prais Corporate Communications, Silvia Bucur.

"Incepand cu acest an, in fiecare toamna si primavara, se vor derula campanii la nivel national de plantare a copacilor si a altor plante, atat intravilan, cat si extravilan, in zone care necesita refacerea unui mediu sanatos", a declarat Silvia Bucur, in cadrul conferintei de presa organizata cu ocazia lansarii programului "Milioane de oameni, milioane de copaci". Aceasta a precizat ca programul este gandit pentru companii si organizatii interesate de protectia mediului.

In data de 5 iunie 2007, se va face prima evaluare a programului, pe baza careia, se va desemna compania castigatoare, in functie de numarul de copaci plantati in acest interval.

"Pentru realizarea acestui program, nu se folosesc fonduri de la buget", a mentionat Silvia Bucur. Totusi, a adaugat Bucur, exista promisiunea din partea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), ca in cadrul programului de impadurire, sa puna la dispozitia companiilor interesate parcele si puieti.

In jurul datei 1 noiembrie, Romsilva va demara campania de impadurire pentru o suprafata de 9.700 de hectare, in principal fiind vizata zona din sudul tarii. In aceasta regiune a tarii, padurea reprezinta doar 9% din suprafata totala, iar specialistii urmaresc sa creasca acest procent. Din cele 9.700 de hectare, se vor impaduri 760 ha in Braila, 2.000 ha in Constanta, 745 ha in Calarasi, 1.500 ha in Tulcea si 350 hectare in Vaslui.

Programul "Milioane de oameni, milioane de copaci" se realizeaza in colaborare cu Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor(MMGA) si cu sprijinul companiilor URSUS Breweries, Lafarge Romania, Quadrant Amroq Beverages, Smithfield Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri