Este doar un prim exemplu, dar probabil vor urma si altele, acolo unde, intr-adevar, cluburile au autorizatiile necesare. Clubul Heaven Timisoara a postat pe pagina de Facebook autorizatiile prin care dovedesc ca functioneaza legal.

Alaturi de fotografia descentrata cu autorizatia, oficialii clubului au scris: „Autorizatia PSI de securitate la incendiu - certifica ca indeplinim toate normele legale pentru desfasurarea activitatii si avem si celelalte documente care stau la baza acordarii acesteia, avize mediu, sanepid, primarie, electrica, gaz, salubritate etc. De asemenea, exista plan de interventie in caz de incendiu avizat de ISU Timis, plan de evacuare si dotarile legale si necesare”.

Desi nicio lege nu specifica obligativitatea cluburilor de a face publice astfel de documente, este un semn bun si, in conditiile tragice de fata, unul de normalitate.

Mai stii si alt club care a facut publica autorizatia de functionare? Te invitam sa ni-l indici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri