Adriana Tanasoiu a fost demisa din functia de director general al Depozitarului Central (DC), institutia care asigura compensarea si decontarea tranzactiilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui anunt al companiei.

“Consiliul de Administratie al Depozitarului Central a decis, in sedinta din data de 11.11.2014, incetarea relatiilor contractuale de mandat dintre Depozitarul Central si doamna Adriana Tanasoiu”, se mentioneaza intr-un anunt al DC.

Adriana Tanasoiu a condus Depozitarul inca de la infiintarea institutiei, in 2006, dupa ce anterior a fost director general-adjunct al Bursei de Valori Bucuresti. Reprezentantii Depozitarului nu au motivat demiterea, insa cel mai probabil neintelegerile cu anumiti memrbi din CA, printre care si presedintele Cristian Agalopol, au determinat aceasta mutare.

Adriana Tanasoiu si Cristian Agalopol nu au putut fi contactati pentru comentarii in aceasta dimineata.

In locul Adrianei Tanasoiu a fost numita Silvia Buicanescu. Cu o vechime de 18 ani in piata de capital, Silvia Buicanescu a ocupat anterior pozitia de Director Operatiuni Decontare in cadrul Depozitarului Central.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri