Administratorii Medlife (M) vor propune actionarilor aprobarea unei remuneratii lunare nete de 5.000 euro/luna pentru fiecare membru al board-ului, in vreme ce presedintele ar urma sa castige 7.000 euro/luna.

Propunerile vor fi discutate in Adunarea Generala a Actionarilor programata pentru data de 27 aprilie, atunci cand vor fi prezentate si situatiile financiare anuale individuale ale societatii pentru anul 2016.

Consiliul de Administratie al Medlife este format din sase membrii: Nicolae Marcu, Mihaela-Gabriela Cristescu, Dimitrie Onciul, Dorin Preda, Leonard Gherghina si Ion Nicolae Scorei. Presedintele board-ului este Mihail Marcu (foto).

Medlife s-a listat pe bursa la finalul anului trecut, actiunile companiei de servicii medicale urcand pana in prezent cu 10% fata de pretul stabilit in IPO. Titlurile Medlife se tranzactionau luni la un nivel de 28,6 lei, compania fiind astfel evaluata la 574,6 mil. lei.

Sursa foto: Bursa de Valori Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri