Bursa de Valori Bucuresti (BVB) impreuna cu Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) si casa de brokeraj Prime Transaction au demarat un proiect pilot prin intermediul caruia vor sa promoveze piata de capital in randul antreprenorilor romani.

Proiectul vizeaza in prima faza municipiul Bucuresti si face parte dintr-un acord de parteneriat general semnat de cele trei entitati.

"Apreciem ca acest demers vine in intampinarea mediului de afaceri prin promovarea unui domeniu cu un potential inca neexploatat in Romania", a declarat, intr-un comunicat de presa, Valentina Burdescu, director general al Oficiului National al Registrului Comertului.

Proiectul-pilot presupune amplasarea unui stand de informare la sediul ORCTB, care este vizitat zilnic de peste 2.000 de reprezentanti ai firmelor romanesti. Acestia vor putea obtine informatii legate de Bursa de Valori Bucuresti, activitatea sa, precum si de alternativele de finantare si de investitii oferite de aceasta antreprenorilor si investitorilor. Un reprezentant al companiei de brokeraj Prime Transaction va fi permanent la locatie in timpul programului de lucru al Registrului, pentru a oferi asistenta suplimentara.

"Credem ca aceasta cooperare cu ONRC creeaza sanse noi de a fi mai aproape de antreprenori pentru intermediarii financiari", a declarat Ludwik Sobolewski, CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

"Acest proiect dovedeste faptul ca, atat Oficiul National al Registrului Comertului, cat si BVB sunt institutii care isi propun sa sprijine antreprenorii si sa le ofere informatiile de care acestia au nevoie pentru a lua decizii mai bune in activitatea lor", a declarat Ionel Uleia, CEO Prime Transaction.

Potrivit reprezentantilor BVB, semnarea parteneriatului cu Oficiul National al Registrului Comertului si Prime Transaction este unul dintre proiectele cheie ale Bursei, in concordanta cu strategia fata de antreprenori si ce completeaza alte initiative in acest domeniu, desfasurate in cursul anului 2017, cum ar fi Made in Romania sau Bucharest Entrepreneurship Forum.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri