Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a avizat fondul inchis de investitii cu capital garantat OTP Green Energy, administrat de catre OTP Asset Management, potrivit ultimul buletin al arbitrului pietei de capital.
Intermediarul ofertei de achizitie a unitatilor de fond va fi Intercapital Invest, iar depozitarul este BRD Group Societe Generale.

Catalin Ianca, presedintele unitatii de administrare a activelor a OTP Bank, a declarat, la inceputul lunii, ca un nou fond inchis de investitii cu capital garantat va fi lansat si listat la Bursa de Valori Bucuresti.

Noul fond va avea caracteristici similare cu ultimul organism de plasament lansat si listat – OTP WiseRO.

“Fondul care urmeaza a fi lansat reprezinta o noutate absoluta pentru regiune si va avea oferta publica initiala in primele saptamani de tranzactionare din ianuarie 2010”, afirma recent Ianca.

OTP Asset Management administreaza 3 fonduri deschise si 2 inchise cu active de 114,5 milioane lei si detine o cota de piata de 4,3% din aceasta industrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri