Presedintele Klaus Iohannis a precizat, vineri, ca in pauzele reuniunii Consiliul european informal a avut foarte multe discutii cu aproape toti liderii europeni, care sunt ingrijorati si spera ca Romania sa faca tot ce se poate pentru a ramane ferm pe calea statului de drept.

”Trebuie sa spun ca am avut in pauzele care au fost atunci programate foarte multe discutii cu aproape toti liderii europeni. Lumea a vrut sa stie de la mine ce se intampla in Romania, cum evolueaza situatia si nici nu as putea sa reiau toate discutiile, ar dura mult mai mult, insa este important sa se stie ca toti sunt interesati, toti sunt ingrijorati si toti spera ca Romania sa faca tot ce se poate pentru a ramane ferm pe calea statului de drept”, a afirmat presedintele Iohannis, conform News.ro.

Seful statului a precizat ca toti au apreciat foarte mult faptul ca romanii au o voce puternica si au ramas impresionati cand le-a spus ca sute de mii de romani au iesit in strada pentru a protesta pentru statul de drept in Romania. ”Toti, repet, toti ar regreta profund daca Romania ar face pasi care ar indeparta-o de la statutul de stat de drept”, a subliniat Klaus Iohannis. Presedintele Iohannis a participat, vineri, la Consiliul european informal care s-a desfasurat in Malta.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri