Compania de consultanta imobiliara este detinuta de catre Octavian Badescu, antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, printre proiectele sale anterioare numarandu-se Sameday Courier si Retailplus Eastern Europe.

“Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi intr-o franciza imobiliara a fost interesul pe care l-am avut in ultimii ani pentru piata de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piata, cel rezidential, zona pe care sunt eu insumi sunt investitor. In plus, am analizat aceasta oportunitate de peste jumatate de an, informandu-ma la un nivel destul de detaliat cu privire la piata interna si la evolutiile de la nivel international, in special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele si am concluzionat ca, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a ma implica”, a afirmat Octavian Badescu, precizand, la solicitarea wall-street.ro, ca ”am avut in vedere ca este o afacere in sectorul serviciilor, sector cu care sunt oarecum familiarizat dupa zonele si pietele de servicii abordate deja - de curierat, de cercetare de piata si de marketing direct”.

Legat de investitiile sale personale in rezidential, Octavian Badescu a precizat ca este vorba despre achizitii realizate, in ultimii ani, in centrul si nordul Bucurestiului. De asemenea, antreprenorul a mai declarat, pentru wall-street.ro, ca ”in acest parteneriat vorbim - ca brand si ca sistem - de un lider mondial (RE/MAX), vorbim de un master francizor (Razvan Cuc) care este un antreprenor cu experienta, cu resurse, cu echipa, cu dedicare, cu focalizare, cu o anume expertiza in imobiliare si vorbim de un francizat local (subsemnatul) cu o anume experienta manageriala si antreprenoriala in sectorul serviciilor, cu investitii imobiliare proprii, cu anumite resurse, cu motivatie si cu un plan de dezvoltare la nivel local”.