Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” a intocmit un clasament al celor mai frumoase locuri din tara noastra, obiective turistice ce trebuie neaparat vizitate, scrie Adevarul.
“Batalia” finala s-a dat intre 51 de obiective din 14 judete, jurizarea fiind facuta pe sistemul „Eurovision” de catre reprezentanti ai judetelor implicate, la care s-au adaugat autori de bloguri in domeniul turismului si membri Asociatiei celor mai Frumoase Sate din Romania. S-a tinut cont si de voturile primitre pe Facebook. Cele mai frumoase locuri din Romania vor fi incluse si intr-un ghid ce va fi promovat de agentiile de turism.

“Scopul clasamentului a fost de a promova locuri mai putin cunoscute din frumoasa noastra tara, punerea lor in valoare si atragerea a cat mai multi turisti“, a spus Nicolae Marghiol, presedintele Asociatiei „Cele mai frumoase sate din Romania“.

Locul intai in clasament este ocupat de Mocanita de pe Valea Vaserului din Maramures. Este singura locomotiva pe aburi care mai ruleaza inca in Europa. Mocanita s-a facut remarcata datorita posibilitatii de a se integra perfect in peisajul feeric al Vaii Vaserului pe care o traverseaza. Constructia caii ferate de la Viseu a inceput din anul 1932, avand initial rolul de a facilita transportul materialulul lemnos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri