Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna martie a anului viitor, trei curse noi spre Madrid, Koln si Liverpool, care vor fi operate de pe Aeroportul International Craiova la preturi incepand de la 99 de lei.

Incepand din luna decembrie, Wizz Air va aduce la Craiova o a doua aeronava - un Airbus A320, urmand sa fie angajate 36 de persoane, conform News.ro.

”Alocand a doua aeronava bazei noastre de la Craiova cream si mai multe locuri de munca si adaugam rute interesante retelei noastre”, a declarat, intr-o conferinta de presa, Joan Eidehagen, director marketing al Wizz Air.

Conducerea Consiliului Judetean Dolj a precizat ca pana la sfarsitul anului de pe Aeroportul International Craiova vor zbura aproximativ 200.000 de pasageri.

"Anuntul companiei Wizz Air completeaza tabloul unui an de succes. In 2016, au fost duse la bun sfarsit componente-cheie ale proiectului de reabilitare derulat prin fonduri europene, in valoare totala de peste 24 de milioane de euro, prin care am reusit sa imbunatatim infrastructura de miscare. Tot in acest an, numarul pasagerilor a cunoscut o ascensiune notabila, iar aeroportul si-a depasit deja propriul record, estimandu-se ca, la finele lui decembrie, va trece pragul de 200.000 de calatori", a afirmat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.

La sfarsitul lunii septembrie, Wizz Air anunta ca va opera de la Craiova doua curse, spre Paris si Venetia.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri