Piata de consultanta de management si de strategie nu este una foarte mare, insa business-ul companiilor de profil creste foarte repede. Cum a fost 2014 pentru piata de consultanta in management si cum se anunta 2015? Raspunde Stefan Marcu, director in cadrul A.T. Kearney, in materialul VIDEO al emisiunii de business WALL-STREET 360.

  • 2014 a fost un an surprinzator de bun. Ne-a depasit asteptarile in conditiile in care nu am anticipat schimbari in piata de consultanta. Business-ul nostru merge foarte bine, iar evolutia ne permite sa crestem echipa de consultanti din Romania. Pana la finele anului angajam inca 5-6 consultanti, iar in 2015 avem planuri sa dublam echipa.

Ce urmeaza in piata de consultanta in 2015? Care sunt industriile care genereaza proiecte de consultanta? Raspunsurile si explicatiile sunt disponibile in materialul VIDEO de mai sus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri